STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

TIBETANSKA POJOČA SKLEDICA – SAKRALNA ČAKRA, oranžna

Sakralna čakra oz. spolna čakra je prostor, kjer hranite svojo žensko energijo v telesu.

Kadar koli se “lotite” čaker, se pravi jih uglašujete, aktivirate, trenirate, je pomembno, da začnete na začetku, pri korenski čakri, saj je močan steber ali osnova vsem ostalim čakram.

Če pogledamo primer drevesa:

Korenine drevesa so korenska čakra, veje, ki segajo proti soncu in se nežno zbiljejo v vetru, pa sakralna čakra. Če so korenine plitke, bo prvi vihar drevo podrl, zato je pomembno, da so globoke in močne, stabilne in varne. Če so pa veje redke in kratke, potem drevo ne bi moglo absorbirati svetlobe, ki jo potrebuje, da preživi in cveti.

Tako je ravnovesje med korensko in sakralno čakro nujno.

V sakralni čakri hranimo vse svoje izkušnje, čustva, travme (vseh življenj), cikle.

Tibetanska zvočna posoda odzvanja zvok, ki med igranjem zavibrira in ustvari bogat, globok ton. Poleg svoje tradicionalne uporabe za meditacijo ima prav tako ogromno ugodnih vplivov. Večja kot je posoda večji je učinek.
Uporabljajo se za čiščenje in odpiranje čaker, pri holističnem zdravljenju, zvočni terapiji ter na številnih drugih področjih, povezanih s čiščenjem negativnih napetosti ter lajšanjem stresa.
Teža: 405 g
Premer: 7,7 cm

24,90 

Kategorija:

Opis

Barva sakralne energije je oranžna, saj vzpodbuja kreativnost in užitek. Oranžna barva simbolizira dvig zavesti, tako kot sončni vzhod, kvalitete, ki jih razkriva pa so veselje, zaupanje, samozavest in uravnovešena energija.

O DRUGI ČAKRI

Sakralna ali druga čakra je tudi center naše kreativnosti. Lahko je kreiranje življenja (otrok) ali pa rojstvo idej, rojstvo nove knjige ali rojstvo posla. S tem, ko kreiramo, prinašamo del sebe v ospredje in ta del sebe delimo s svetom. Kreativnost ni vezana na umetnost kot takšno, lahko ste kreativni pri organiziranju rojstnega dne svojega otroka ali pri novi dekoraciji doma.

Energije sakralne čakre so: navdih, kreativnost, strast, senzualnost, pretočnost, prilagodljivost, seksualnost, ženska moč.

Uporabljamo jo pri: rigidnosti, depresiji, čustveni praznosti, nepovezanosti, za reševanje problemov, če se počutimo, da smo se zataknili ali smo blokirani, da vzpodbudimo kreativnost, se povežemo z žensko močjo in da »prižgemo« seksualnost.

Na fizični ravni je povezana z reproduktivnimi organi, mehurjem in ledvicami. Z njo je povezan element vode; fluidnosti in fleksibilnost.

Sakralna energija pomaga pri spuščanju preteklosti, odnosov, navezanosti, pri sprejemanju sprememb in pri transformaciji življenja.

Na vrh