STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

TIBETANSKA ZAPESNICA, ročno izdelana “modrost”

Ta ročno izdelana zapestnica je okrašena s starodavno mantro »OM MANE PADME HUM«. Umetniki so uporabili belo kovino ali “germansko srebro”, zaradi česar je zapestnica cenovno dostopna v primerjavi s čistim srebrom. Čudovito umetniško delo iz Katmanduja v Nepalu! Barva kamnov se razlikuje glede na zapestnico.

Kaj je Om Mani Padme Hum?

Om Mani Pad me Hum (OMPMH) je najbolj znana in razširjena budistična mantra. Vsakdo, ki čuti navdih, lahko uporabi to mantro. Ni potrebe po mojstrski iniciaciji. Verjame se, da vam bo izgovarjanje ali petje te mantre prineslo notranjo spokojnost.

Om Mani Padme Hum dobesedno pomeni: »Častim biser v lotosu«. Mantra je naslovljena na bodhisatva Avalokitesvara, ki ga prosijo za nasvet in tolažbo. Ima tudi dragulj (modrost) v lotosu.
Ročno izdelano z ljubeznijo.

Dobavitelj veliko skrbi za družbeno odgovornost. Zato so v organizaciji v Katmanduju v Nepalu zaposlene predvsem ženske. Prejemajo pošteno plačilo in dobre delovne pogoje. Zelo spoštujejo živali in naravo. Vsem izdelkom je namenjene veliko ljubezni in pozornosti. Ker so ročno izdelani, boste zagotovo prejeli umetnino.
Kamenčki so različne barve.
Širina:1,4 cm
Dolžina: 17 cm

15,90 

Kategorija:
Na vrh