STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Komu je namenjena
naravna nega
Cosmic Chi Woman

Scroll

Cosmic Chi Woman je kristalno/vibracijska nega za žensko dušo.  Sebe doživlja kot ozaveščeno, sočutno in nežno dušo, ki se zaveda svoje starodavne modrosti, globoko spoštuje naravo in svojo žensko esenco. Preprosto intuitivno čuti kaj je dobro zanjo.

V kristalnih nektarjih in vrtničnem balzamu je vibracija kristalov lepote in absoluta damaščanske vrtnice, saj je ta vibracija prisotna v vsakem odprtem srcu.

Vabim te, da spletno stran www.cosmic-chi-woman.com bolj podrobno raziščeš in se sprehodiš po temah ženskega prebujanja.

 

5 dejstev

zakaj izbrati kristalno/kozmično,
naravno nego kože za ženske
Cosmic Chi Woman?

 

Cosmic Chi Woman izdelki niso nastali v laboratoriju ali ob preprosti ideji o izdelavi kozmetike.

Nastali so skozi poglobljeno retrospektivo, ter čisto žensko intuicijo, skozi lunine rituale, v želji, da se ozaveščeni ženski ponudi ljubeča, vibracijska nega-kozmetika, ki v sebi ne nosi samo preproste sestavine, ampak tudi informacije kristalov, Boginj in frekvence kristalnih zvokov.

Vsaka sestavina, izdelek nosi tudi vibracijo tistega, ki jo izdeluje, zato se trudim v tem procesu ostali v harmoniji in ljubezni. Vsak še najmanjši detajl (tudi fotografija izdelka) gre samo skozi moje roke ljubezni in odprto srce.

Vse sestavine, ki jih uporabljam pri izdelavni naravne nege za žensko, so skrbno izbrane in so naravnega izvora. Nekaj sestavin za ženske čaje nabiram sama v naravnem okolju in pridelam v svojem zeliščnem vrtu.

V čistem in mirnem okolju ob gozdu na jugo-zahodni strani neba od koder rastline neguje topli in umirjen Qi, kjer raste divji timijan, kreiram in sadim zelišča za svoje bio zdravilne ženske čajne mešanice, ki ti bodo prinesele harmonijo.
Globoko sem hvaležna mami Gaje za njene čudeže, ki jih s hvaležnostjo uporabljam v svoji srčni alkemiji.

Cosmic-Chi-Woman je intuicijski, kozmični ženski projekt, ki je nastajal več kot 5 leti, nastajal je mirno, spontano in potrpežljivo.

V mojih izdelkih se meša energijska (alkimija) petih popolnoma naravnih skupin/sestavin: naravna olja, naravna eterična olja/ absoluti, suhe rastline ter naravni kristali in

frekvenca Svete geometrije.

Izdelki so prijazni do živalic in so veganski.

Nektarji in balzami so v steklenih lončkih in steklenicah, ki se lahko reciklirajo. Prosim te, da embalažo oddaš na primerno mesto za reciklažo.

Mame Gaje ti bo hvaležna!

Moje zagotovilo tebi

Popolnoma vsi izdelki za nego kože na spletu:

www.cosmic-chi-woman.com so etični in učinkoviti. Suvereno stojim za njimi, saj jih tudi sama uporabljam in verjamem, da bo tvoja koža še bolj sijala in izgledala zdravo, ob tem pa ne bo trpelo nobeno življenje.

Izdelki so ročno izdelani v Slovniji.

Ne vsebujejo konzervansov, mineralnih olj, sintetičnih dišav in možnih dražiteljev kože.

100 % aktivne naravne rastlinske sestavine.

 

 

Svoje znanje rada delim.

Za nasvet me lahko povprašaš na katerikoli izmed delavnic in z veseljem ti bom odgovorila, tudi preko kristina@cosmic-chi-woman.com .

 

Zakaj Boginja Izis?

Boginja Izis je popolnoma brezčasen izraz Božanske ženske. Podpira, varuje in zdravi žensko dušo. Je kozmična ženska mati. V letu 2021 (ženske leto Boginje Izis) se je nad Zemljo odprlo 7 eteričnih zatočišč Boginje Izis, skozi katere se lahko v meditacijah sidrajo svetlobne kode na Zemljo. To pomeni, da lahko skozi tvoje telo in tvoje srce teče neskončen tok Univerzalne Svetlobe za zdravljenje Zemlje in nas samih. Eterična ženska zatočišča so odprta za vse ozaveščene ženske na svetu.

Kaj bo zate storila naravna
nega Cosmic Chi Woman?

 

Koža je naš največji organ in poznano je, da so ljudje tradicionalno negovali svojo kožo, polt in tudi lase ter lasišče z naravnimi rastlinskimi olji.

Na tvoje energijsko polje kože boš z nego-kozmetiko Cosmic-Chi-Woman nanesla naraven izdelek, ki je popolnoma v skladu s frekvenco narave in kristalov, saj ima svoj lastni informacijski podpis.

Vsi izdelki za kožo nosijo v sebi tudi kodo Svete geometrije. Ko združimo frekvenco Svete geometrije in kristalov nastane Božanski pretok med qi-nebes in qi-zemlje.

Celotni Univerzum je preprosto stkan s Sveto geometrijo, kristali jo zrcalijo na Zemlji v materiji - so torej otiplijva Sveta geometrija.

Zatorej kristali vse kar ni v razvnovesju naravnajo nazaj v harmonijo. Tako delujejo na energijski sistem tvoje kože.

Tvoja koža bo z veseljem vase vpila zdravilno energijo kristalov in naravnih sestavin, ki ji bodo pomagale vzpostaviti naravno ravnovesje in sijaj.

Informacija kristalov deluje na celični mikro ravni skozi katero  subtilno telo lahko vsrka vase zdravilno energijo svetlobe kristalov. Vemo, da so kristali svetloba ujeta v materijo.

Za naravno ranovesje poskrbi z naravnimi sestavinami, pridelanimi koži prijazno, zgolj spodbuja njeno delovanje in je ne ruši in obremenjuje s sintetičnimi primesmi, ki jo polenijo in naredijo odvisno.

V izdelke sem dodala tudi CBD konopljine kapljice, ki jih koža preprosto obožuje, saj jo nežno zdravi in hrani.

Na vrh