STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Premakni
in začuti
svoj QI

Scroll

Qigong za ženske je še posebej naravnan na žensko notranjost, kako se ženska doživlja, kaj misli, čuti o sebi, okolju in kako je vpeta v stres današnjega časa.

Vse bolezni pridejo zaradi stagnacije Qi-ja, ker življenjska energija ne more prosto teči in dovajati kri v posamezne dele telesa. Tudi negativna čustva so kot težek kamen, ki nas zastrupljajo.

Ker imamo ženske drugačna telesa, drugačne potrebe, ker se naše hormonsko stanje nenehno spreminja, se je Qigong prilagodil tudi ženski duši in telesu ter razvil posebne vaje.

Qigong za ženske je nežna veščina, ki temelji predvsem na obnovi in izgradnji krvi, tekočin in hormonov v telesu, torej obnavlja in gradi ledvični, jetrni in vranični yin. Ker ženska začne izgubljati kri z menstruacijo, se proces ženskega staranja začne ob prvi menstruaciji, zato nam kri predstavlja življenje."  

Dan vadbe je tvoj dan, ko boš napolnila in povečala svojo zakladnico zdravja, sijaja, užitka, obilja, podpore, zaupanja vase, ljubezni do sebe in vrednosti.

Vadba zdravilnega  Qigonga meni zelo pomaga, da lažje ohranjam svoj notranji mir, da prižgem svojo kompas, da začutim sebe, si zaupam in sem srečna. Pomaga mi, da se ne prestrašim vsakdanjika, ampak se poslušam, sem pogumna, zaupam ter iz notranjosti delujem, čutim, se učim in preprosto »sem«.

Na vrh