STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Povezava s srcem
in navdušenjem
nad življenjem

Scroll

Čas je da se svet vrne k hranjenju, ljubezni in tolažbi Matere. Osvajanja, podrejanja drugih in nasilje so se stopnjevali do skrajne točke, ki ogroža obstoj vsega življenja.

Energija se zdaj mora premakniti k podpiranju življenja – k večjemu sočutju in večjemu razumevanju, k izgradnji modrosti in ne kopičenju znanja. Razumevanje, dajanje in poglabljanje sočutja v modrost so lastnosti Matere.  To so lastnosti Yin-a.

Dobimo jih, ko človek sprejme to, kar Božansko ponuja ves čas. Ko je um zaposlen z zunanjimi opravki, kar je lastnost Jang energije, ne more priti do sprejemanja.

Takrat je človek preveč zaposlen. Življenje je lahko lažje in dejansko bo lažje, ko bo vanj stopila Yin energija. Življenje bo takrat postalo užitek in ne preizkušnja ali izziv.

Življenje ni bitka proti čemer koli. Boj ni življenje. To je Jang energija, ki vleče in suva, do kamor sega njegova vrv. Jang je zdaj utrujen, zelo utrujen in napet.

Zdaj vidite drug drugega s svojo žalostjo in problemi, napetostmi in bojaznimi. V vsakem dnevu je velika lepota, v vsakem bitju je velika lepota, toda ljudje že dolgo ne opažajo te lepote. To se počasi končuje. Naše delo bo pomagalo da se to stanje konča.

Če se dobiš s prijateljicami z namenom, da bi krepile dobro je to sveto dejanje. Tudi pozdravljanje zore z molitvijo je svet obred. Kadar takšna preprosta dejanja ponavljaš postanejo obred.

Poskrbite da bodo vaša življenje sveta. Ne čakajte! Zdaj se gradi velik zagon in velika moč. Kadar v molitvi/mantri /obredu zajemaš vse, to poveže vidike stvarstva in blagoslovi vse življenje. To nam pravijo modre ženske!

Na vrh