STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

I AM LOVED – torba iz naravne jute

Torba iz naravne je oblikovana s pozornostjo do podrobnosti – “I am Loved” širi pozitivno energijo in poudarja pomen ljubezni v življenju. To bo odličen opomnik za vsakega uporabnika torbe, da je lahko kljub vsemu ljubljen in cenjen, če si to dovoli.
Poleg tega, da nosi močno sporočilo, je ta torba okolju prijazna možnost za tiste, ki cenijo trajnost in kakovost.
Torbe iz jute so simbol opolnomočenja, ekološko ozaveščeni pa se odločajo zanje.
Izdelane so iz trpežnih vlaken jute, s tanko notranjo laminirano plastjo biorazgradljivega polipropilena, ki zagotavlja kakovostno in dolgotrajno uporabo.
Te torbe predstavljajo okolju prijazno možnost, hkrati pa vsakdanjosti dodajo pridih mističnega.

Dimenzije:
Dolžina ročaja: 26 cm
Višina: 27 cm
Dolžina: 38 cm
Širina: 11 cm

12,90 

Kategorija:

JUTA PRIHODNOSTI

Za razliko od plastike, ki že stoletja pesti odlagališča in oceane, je juta naravno vlakno, ki se po uporabi popolnoma biološko razgradi in za seboj ne pušča škodljive mikroplastike.

Pridelovanje jute se ponaša tudi z lažjim odtisom. V primerjavi z alternativnimi pridelki uspeva z minimalno količino vode in zahteva manj predelave kot enakovredna proizvodnja plastike, ki je v veliki meri odvisna od fosilnih goriv. Juta celo prispeva k boju proti podnebnim spremembam, saj deluje kot ponor ogljika in absorbira ogljikov dioksid iz ozračja. Od svoje biološke razgradljivosti do učinkovite rabe virov in njene vloge pri zajemanju ogljika, juta ponuja prepričljivo okolju prijazno alternativo.

Na vrh