STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

JAPAMALA iz rudrakše in kristalov

JAPAMALA iz semen rudrakše in naravnih kristalov/7 čaker:
Ametist, lapis lazuli, sodalit, zeleni aventurin, rumeni jaspis, karneol, rdeči jaspis.
Jogijski nakit, mala iz semena rudrakše in kristalov. Kristali nosijo svojo energijo zemlje in nudijo podporo. Z nošnjo Male kot ogrlice ali njeno uporabo pri meditaciji ali držanju v dlaneh, se povežemo z energijo kristala.
Mala je ustvarjena z namenom, da nudi podporo na življenjski poti, pri razvoju in spremembah na vseh področjih.
Niz: 108 kroglic
Mera: 44 cm

18,90 

Kategorija:

Opis

Mala je prvotno hinduistično in budistično orodje za molitev in meditacijo. Uporablja se za štetje manter med meditacijo. Mantra je zbirka besed, pogosto iz sanskrta, ki se ponovi večkrat – tradicionalno 108 – krat. Med ponavljanjem se osredotočate na pomen in vibracijo besed, po možnosti v kombinaciji s spremljajočo vizualizacijo. Z vadbo v takšni meditacijski praksi se vaše misli umirijo in telo sprosti. Dandanes se mala nosi tudi kot modni dodatek.
Bistven je zvok, ki nastane med recitiranjem. Ta zvok ustvari edinstven duhovni odtis na osebo, ki recitira. Pravijo, da je mantra kot človek; obstajajo različne stopnje, skozi katere je treba iti, preden dosežemo končni učinek: “Očiščenje misli.” Obstajajo različne mantre z inherentno potencialno močjo; ti se lahko osebno prenesejo od Mojstra k iniciantu. To so tako imenovane “siddha mantre”.

Na vrh