STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

TIBETANSKA POJOČA SKLEDICA, ČAKRA TRETJEGA OČESA, indigo modra

Šesto čakro imenujemo tudi tretje oko, ker predstavlja povezavo z duhovno modrostjo.

Nahaja se med obrvmi v sredini glave.

Ta center nam omogoča, da vidimo stvari take kot so, skozi šestega ali intuitivnega čuta s preseganjem mentalnega in materialnega razumevanja sveta. third-eye-chakra

Kadar je to središče pretočno in odprto, smo sposobni videti celotno sliko, prihajamo do intuitivnih spoznanj in vizij, ki nam pomagajo razumeti bistvo vsega, kar nas obkroža.
Tretje oko je kanal, ki nam omogoča uvid, vpogled,  višje razumevanje modrosti subtilne inteligence. Je center nadčutnega zaznavanja.

To je tudi center domišljije, center vizije.

Tretje oko je tisto oko, ki vidi nevidno, ki vidi v notranjost in v svet duha… Z duhovnim razvojem se vse bolj odpira in nam prinaša nove sposobnosti.

Tibetanska zvočna posoda odzvanja zvok, ki med igranjem zavibrira in ustvari bogat, globok ton. Poleg svoje tradicionalne uporabe za meditacijo ima prav tako ogromno ugodnih vplivov. Večja kot je posoda večji je učinek.
Uporabljajo se za čiščenje in odpiranje čaker, pri holističnem zdravljenju, zvočni terapiji ter na številnih drugih področjih, povezanih s čiščenjem negativnih napetosti ter lajšanjem stresa.
Teža: 405 g
Premer: 7,7 cm

Izdelana iz kovinske mešanice medenine, brona in železa.
Priložen je leseno kladivo in blazina v lični škatlici.

24,90 

Kategorija:

O ŠESTI ČAKRI

Tisti, ki imajo odprt in uravnovešen ta center, lahko z lahkoto spremenijo svoje misli v sliko. Zato tudi lažje meditirajo in vizualizirajo. V tem centru se skrivajo tudi sposobnosti telepatije in globoke intuicije.

Dokler se Ajna čakra ne prebudi, smo v zablodi, vidimo stvari napačno in imamo veliko napačnih predstav o ljubezni, navezanosti, sovraštvu in ljubosumju, tragediji in komediji, zmagi in porazu ter mnogih drugih stvareh. Naš um deluje znotraj omejenega območja in ga ne moremo preseči.

Kadar se Ajna center odpre, v celoti razumemo odnos med vzrokom in posledico in nobeden dogodek življenja ne vpliva na nas neugodno.

Razne stvari in izkušnje v našem življenju pridejo in zbledijo, ne da bi nas sploh zmotile.

Živimo polno a hkrati kot nepristranska priča. Predamo se življenjkemu toku in gremo z njim.

Pronicljivost in sposobnost ločevanja med iluzijo in resnico se zelo izostrita, kadar je Ajna čakra pretočna.

Kadar ta center deluje v ravnovesju, obe možganski hemisferi delujeta sinhrono. Desna stran možganov, ki je odgovorna za kreativnost in čustveno inteligenco ter leva stran možganov, kjer se nahaja analitično in logično razmišljanje.

SEDEŽ DUŠE

Šesta čakra je SEDEŽ DUŠE – svoje mesto imata tukaj zavest višjega duha in notranje videnje. Od tod izhaja naša INTUICIJA. Ta čakra krmili tudi vse procese zaznavanja in je pristojna za obdelavo vseh informacij in čutnih vtisov. Šesta čakra nam omogoča, da gledamo tako navznoter, v samega sebe, kot tudi navzven, v zunanji svet.

Ljudje, ki imajo šesto čakro v RAVNOVESJU, imajo neposredno in nepopačeno zaznavanje, sposobnost globokega spoznanja, buden um, velike umske sposobnosti in razvito domišljijo. Ljudje z močno šesto čakro zaupajo življenju.

Za zdravje in uravnoteženost je bistvenega pomena, da je posameznik zmožen vizualiziranja, da jasno vidi svoje cilje v življenju, kje želi biti in katere korake je potrebno narediti, da pride do željenega cilja.

ŠIBKA šesta čakra povzroča raztresenost uma in zmedenost, ki lahko vodi celo v blodnje in izgubo stika z realnostjo. Znaki blokade v tej čakri so tudi pomanjkanje orientacije in občutek, da nič nima pravega smisla. Taki ljudje imajo občutek, da jim življenje nalaga samo naloge, ki jih preobremenjujejo, zato se počutijo nemočne in niso sposobni sprejemati odločitve.

Na vrh