STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALNA ESENCA, Boginja Izis, vibracija modrega lotosa

Esenca magičnostI,jasnosti in opolnomočene Božanske ženske!
Uporabi esenco modrosti, takrat, ko si popolnoma nemočna.
Esenca Boginje Izis je večna in mogočna, mistična in čarobna, nosi vibracijo modrega lotosa, ki je bila najbolj cenjena esenca modrosti starega Egipta.
Boginja Isis je boginja magije, plodnosti in ljubezni. Nedvomno predstavlja čisto ljubezen in ženstvenost.

Predstavlja kozmični center, je center kreacije, združitev vseh aspektov ženstvenosti. Predstavlja enost, povezanost, celovitost. Njena naloga je bila, da je povezovala različne aspekte ženske v celoto, kar je bilo skozi tisočletja njeno glavno učenje.

Imenovali so jo tudi Mati Boginja in je bila simbol popolne ženske in matere ter je kot takšna tudi upodobljena. Njene podobe izžarevajo moč ženstvenosti, svetlobo, ki jo v sebi nosi čisto vsaka ženska.

Ta intenzivna energijska esenca prebudi povezavo z Boginjo Izido/Izis, ženskim arhetipom Stvarstva. Spodbuja vas, da sprejmete čarobne in alkimistične moči, ki jih pooseblja Izis, oživitev vašega duha in podpora celostnemu dobremu počutju. Prav tako odpira vaše čute za moči ženskega načela; arhetipske Boginja ali ljubeče matere.

17,90 

Kategorija:

Opis

Boginja Izis je egipčanska kraljica Nila. Je velika Svečenica dobre magije, ki uteleša ženstvenost, materinstvo in zaščito. Izis lahko prikličete za ljubezen, zdravljenje in moč.
Če čutiš, izčrpanost, kronično utrujenost in se ti zdi, da si kot robot, ki se zjutraj vklopi, gre skozi dan in se zvečer izklopi, ko padeš v posteljo, je čas, da spoznaš in utelesiš magičnost Ženske.

Danes vem, da je Magičnost Ženske v njeni sposobnosti, da ustvari sveti prostor, prepozna svoje potrebe in kreira svoje življenje iz svoje notranjosti v svet. Magičnost se poraja iz sposobnosti negovanja sebe in spoštovanja svojih srčnih potreb.

Poziv: “Boginja Izis, hvala, ker me blagoslavljaš tako z ženstvenostjo kot tudi z notranjo močjo. Naj bo tvoja prisotnost v meni vir zdravljenja sebe in drugih.”

ZAKAJ IZBRATI ESENCO BOGINJE IZIS

Njeno ime pomeni prestol in predstavlja izvorno energijo matere, ki je sočutna in skrbna do vseh njenih otrok. Predstavlja kozmični center, je center kreacije, združitev vseh aspektov ženstvenosti. Predstavlja enost, povezanost, celovitost. Kot prestol je tudi vir življenjske energije, izžarevanja kozmične ženstvenosti. Del nje je tudi del tebe in vendar je tisto kar je neozaveščeno tudi skrito očem in zato v temi. Ključno je, da prepoznamo, da je del nas, da je del čisto vsake ženske in da prebudimo ta njen delček.

Isis je poznana tudi kot izvorna mati kreacije, ki iz svoje kozmične maternice rojeva čisto vse stvari in kozmična maternica je mesto prenove, obnove in regeneracije. Vedno se lahko vrnemo v njeno črno svetlobo, da se prenovimo in obnovimo svoje energijsko telo.

NAČIN UPORABE

Dobro pretresi steklenično z esenco kristalov in vibracijo Boginje Izis, 3-5 krat poškropi v svojem energetskem polju (nad glavo-kronsko čakro in 2-sakralno čakro).

Trikrat globoko vdihni in si predstavljajte, kako dih sprošča in odpira predel v zgornjem središču glave -tvoje krone in tvoje 2 čakre/sakralne pod popkom-tam leži tvoja mistična maternica.

KAJ JE MAGIČNOST?

Vsaka ženska občasno izkuša preplavljenost, frustracijo in kaotičnost.
Vprašanje je le, kako se soočaš z njo – na avtentičen ali izkrivljen način.
In če vsega tega truda, delovanja in dajanja ne uravnovesimo z upočasnitvijo, počitkom, sprostitvijo in sprejemanjem, je rezultat družba žensk, ki so izčrpane, zamerljive in pomožačene.
Težko se je sprostiti in si dopustiti, da si izpolnjena, če ves dan vodiš igro in imaš nadzor in kontrolo nad vsem.
Manjkajoči košček je magičnost.

Magičnost Ženske je v tebi. Magičnost ženske se skriva v tvoji ciklični naravi in to je glavno učenje boginje Izis.

Na vrh