STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALNA ESENCA Marije Magdalene, vibracija rdeče vrtnice, 50 ml

Ljuba Božanska ženska!

Tukaj sem, da te podprem.

Za povezovanje z Božansko žensko modrostjo in notranjo transformacijo.

Vsaka esenca vsebuje življenjsko energijo-Qi in ima energetski vtis določene cvetlice, drevesa, dragulja, kristala, minerala ali svetlobnega bitja.

Kristalno Esenco Marije Magdalene uporabi za krepitev in čutenje Božanske ženskosti skozi srce. Pobožala bo tvojo sveto intimnost partnerstva dvojnega plameni v tebi, sveto žensko in moškega.
Uporabi jo za uravnoteženje obeh vidikov same sebe. Ko se boš počutila izčrpana ali zlomljena te bo vibracija njene esence takoj dvignila v zavedanje, da si Sveta in Celostna – da si popolni izraz ženskosti, brez napak, sodbe in kritike. Energija Marije Magdalenete te bo podprla v vseh Svetih ritualih, kjer boš iskala stik s svojo žensko dušo in ranljivostjo.
Kristalna esenca Marije Magdalene ima energetski vtis popolne predaje in zaupanja v življenje. Če potrebuješ prizemljitev in zaupanje v tok življenja. Če morda preveč kontroliraš sebe in druge, ti ta esenca pomaga zaupati in se predati starodavni ženski modrosti, ki spi globoko v tebi.

15,90 

Kategorija:

Opis

Ljuba Božanska ženska!

Tukaj sem, da te podprem.

Marija Magdalena je ena izmed najbolj priljubljenih biblijskih žensk in jo slavijo po svoji čudoviti predaji in načinu, kako je bila ljubljena kljub predhodnim odločitvam.
Esenca pomaga poravnati srce in voljo z Božanskim, stopiti v stik z lastno Božansko Žensko energijo in ti pomaga, da se predatš z zaupanjem.Esenca je sladka mešanica čistih eteričnih starodavnih biblijskih olj, ki te bodo navdihnila in ti pomagala odložiti in predati tisto, česar ne potrebuješ.

Sporočilo Marije Magdalene zate:”Nikoli ni bilo nič narobe s teboj. Samo pozabila si na močno, pogumno bitje v tvoji gosti fizični obliki in se po svojih najboljših močeh trudiš, da bi se vrnili domov takšna, kakšna si bila od nekdaj. Pogumno in samo zaupaj!”

O kristalih:

Kristali imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Uporaba energij skozi esence ni nekaj novega – skozi stoletja se je človek obračal k naravi po pomoč in pri tem intuitivno vedel, da bo znotraj lepote in preprostosti narave same našel svojo matrico za harmoničnost, notranji mir in celostnost. Uporaba energij narave za izdelavo esenc je starodavna tradicija, ki jo danes imenujemo vibracijsko zdravljenje.

NAČIN UPORABE

Dobro pretresi steklenično z esenco kristalov in vibracijo svečenice  Marije Magdalene, 3-5 krat poškropi v svojem energetskem polju (nad glavo-kronsko čakro in 2-sakralno čakro).

Trikrat globoko vdihni in si predstavljajte, kako dih sprošča in odpira predel v zgornjem središču glave -tvoje krone in tvoje 2 čakre pod popkom-tam leži tvoja mistična maternica.

Reci: “Naj razumem, da sem odraz Božanskega. Sem Božanska ženska. Verjamem, da se moje življenje odvija lahkotno in točno tako, kot se mora.”

Namaste

Zakaj izbrati esenco Marije Magdalene?

Moji izdelki so kreirani s polno ljubezni in svetlobe, ustvarjeni z visokofrekvenčnimi vibracijami, da v sebi nosijo ves potencial kristalnega odtisa. Ko esenco razpršiš v svoje energetsko polje (in navedeš svoj namen), poda navdih za spremembe v umu, telesu in duhu.
V esenci je skrbno pomešan poseben hidrolat in čista izvirska voda ter 7 eteričnih olja, ki jih je v tistem času MM uporabljala za dvig vibracij na Zemlji. Med njimi so sandalovina, absolut vrtnice, jasmin, cedra in ostala sveta eterična olja.
Esenca je informirana s kristali: Lapis Lazuli, Karneol, Roževec, Garnet in Puščavska roža ter morski tahiti biser. Vsebuje zemeljske-kozmične vibracije ter kristalne zvoke.
Uporabljaj ga s spoštovanje do Stvarstva.

Esenca ni namenjena vnašanju v telo.

Namaste

Na vrh