STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALNA ESENCA Mati Marije/ vibracija bele vrtnice, 50 ml

Ljuba Božanska ženska!

Tukaj sem, da te podprem.

Za duhovno povezavo s sočutno materinsko ljubeznijo – samospoštovanje.
Odpira kronsko čakro.

ČISTA BOŽANSKA LJUBEZEN…

Kristalna esenca Mati Marije ustvarja energijsko povezavo z njenim čistim, kristalnim srcem. Podpira te, da prejmeš Božansko povezavo z njo in njeno zdravilno prisotnostjo. Esenca Mati Marije bo sprostita občutke napetosti, ki se pojavljajo v umu, telesu in duši.
V tej kristalni izvirni esenci je kombinacija božanskih eteričnih olj in oddaja nežen vonj vijolic. Kombinacija eteričnega olja pomirja žalost in vzbuja samozavest in srečo. Njena esenca pomiri tvojega notranjega otroka, kadar je osmaljen.
Mati Marija te podpira, da ohraniš in okrepiš svojo vero tako vase kot v Vesolje in čisto ljubezen. Ko njeno esenco razpršiš okrog svoje avre, ustvariš občutek zaupanja, upanja, ljubezni in odpuščanja, hkrati pa si odeta in povezana z milostjo Matere Marije.
Cvetlični vonj starodavnih vrtov.

15,90 

Kategorija:

Opis

Uporabi kristalno esenco Mati Marije, da v svoje življenje povabiš in prikličete energijo sočutnega prijatelja, družine in ljudi, ki so strpni in te sprejemajo takšno, kot si. Ne pozabi, da si vedno obkrožena z Angeli ljubezni in Svetlobo! S to kristalno esenco vnašaš v svoje energetsko polje energijo Božanske matere za svoje globoko negovanje duše.
Kristalna esenca je tesno povezana z občutkom žrtve in trpljenja. Mati Marija nas želi spodbuditi, da za seboj pustimo življenjske krize, ki si jih povzročamo sami, in da razumemo, da za osebni in duhovni razvoj ni več treba trpeti. Podpira odpiranje srca in hkrati daje tolažbo in upanje.
Čudovita, nežna in cvetlična kristalna esenca, ki jo sestavlja alkemija:
– čiste izvirske vode, cvetličnega hidrolata, eteričnih olj: benzoina, mirte in vijolice.
Esenca je informirana z kristalnimi zvoki čistega kvarca, selenitom, mesečevim kristalom, ametistom in puščavsko rožo. V steklenički se kopajo 3 posebaj informirani gorski kristali.

NAČIN UPORABE

Dobro pretresi steklenično z esenco kristalov in vibracijo svečenice Mati Marije, 3-5 krat poškropi v svojem energetskem polju (nad glavo-kronsko čakro in 2-sakralno čakro).

Trikrat globoko vdihni in si predstavljajte, kako dih sprošča in odpira predel v zgornjem središču glave -tvoje krone in tvoje 4 srčne čakre-tam leži tvoja moč univerzalne ljubezni.

Reci: “Naj razumem, da sem odraz Božanskega. Sem Božanska ljubezen. Verjamem, da je za moje življenje varno poskrbljeno in da, vse kar potrebujem že obstaja v meni.”

Namaste

Na vrh