STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILO iz kadilne smole, žajblja in sivke, 25 g

Mešanica kadilne smole žajblja in sivke. Žajbelj energijsko očisti vsak prostor, sivka pa pomaga pri sprostitvi in umirjanju. Popolna mešanica za meditacije in kakršnokoli duhovno delo.
Smudge resin je odličen alternativni način za ustvarjanje čudovitega ambientalnega vonja.
Izdelano iz 100 % naravnih sestavin, kot so naravne smole, rože, zelišča in eterična olja. Prižigamo lahko na aroma gorilniku z mrežico ali na kadilnem oglju.

Velikost: 8,5x 7 cm

11,90 

Opis

Ročno izdelano v Indiji, okolju prijazno, nestrupeno, ne uporablja se otroško delo. Embalaža je razgradljiva.

Nakup pomaga podpreti več kot 10.000 družin v Indiji. Pomaga tudi podpreti otroke, ki so zelo revni in so izgubili enega ali oba starša, tako da jim zagotovi šolanje.
Sredstva od prodaje tega kadila pomagajo pri plačilu šolnine, prevoza, uniform, pisarniškega materiala, dodatnega pouka, kadar je to potrebno, zdravstvene oskrbe in vseh drugih stvari, ki so potrebne za pomoč tem otrokom pri napredovanju v njihovih individualnih vizijah.

UPORABA

Uporabite gorilnik za aromaterapijo (imamo jih tudi v naši trgovini). Na gorilnik položite mrežico s kadilno mrežico. Na vrh položite nekaj kosov kadila. Spodaj prižgite čajno svečko in uživajte v aromi. Ko končate, očistite mrežico.
ALI:
Prižgite ogljeni briket (imamo jih tudi v naši trgovini) in ga položite na negorljivo površino ali na gorilnik. Na vrh oglja dodajte nekaj kosov kadila. Ko končate, oglje ugasnite.

Pozor!
Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Nikoli ne puščajte gorečega kadila brez nadzora.
Vedno uporabljajte v dobro prezračevanem prostoru, stran od prepiha in vnetljivih materialov.
Izogibajte se vdihavanju dima neposredno.
Uporabljajte na toplotno odporni površini.
Lahko povzroči alergijsko kožno reakcijo.

Na vrh