STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALI MANIFESTACIJE – VARNI V OBJEMU VESOLJA

Draga kristalna ženska,

zate sem napolnila mošnjiček z vibracijo mame Gaje.

Mošnjiček “Jaz sem popolna” skriva svet čudovitih ženskih/yin zemeljskih kristalčkov, ki te bodo podprli v tvojih iskrenih namerah. V mošnjičku je 11 kristalov, ki vibrirajo prizemljenost, pogum, moč, ljubezen. Kristali so tako živi v svoji vibraciji, da sem jih poimenovala kar “Boginje in Kraljice”.

Na primer: Kraljica Fluorit/ ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal, odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst, učinkovita je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd., ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije, je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest.

Mošnjiček vedno nosi s seboj, lahko ga imaš v torbici, na pisalni mizi, vedno nekje blizu sebe. Bodi spoštljiva do svojih podpornih kristalov, lahko se z njimi pogovarjaš, jim zaupaš.

Lahko jih podariš kot čudovito darilo svoji prijateljici.

Skrbno jih varuj le zase in hvaležni ti bodo.

Naj pridejo v tvoj topli objem.

29,80 

Kategorija:

Opis

Kristali in minerali, imajo življenje in zgodbo, ki nam jo pripovedujejo. Vibrirajo v popolnoma brezhibnem sorazmerju. V njih je fantastična energija neposredno iz narave, čista in močna kot narava. V njih je shranjena duša, ritem in resnična vibracija planeta.

Ko smo se oddaljili od narave smo izgubili svojo sposobnost občutenja vibracij in usklajevanja z njo. V naši želji po osvajanju, zmagah in ustvarjanju umetnega okolja, smo zgradili pregrado, ki nam preprečuje, da bi čutili in doživljali resnično resničnost.
Kristali nam s svojo čarobno energijo pomagajo stopitiv svet zaupanja.
Ni vsak kristal za vsakega. Pravijo, da te pravo kristal pokliče. Ljudje kristalov ne uporabljajo, ker jih ne poznajo. Zato sem ustavrila čarobne mošnjičke s skupino kristalov, ki delujejo na opisanem področju življenja. Če rabiš podporo v ljubezni, te kliče mošnjiček s kristali, ki vibrirajo toplino in srčnost. Ali pa harmonija za mladostnika, itn.

Čarobnost življenja je, da si sami kreiramo življenje. Vse, kar se nam v življenju ta trenutek dogaja, smo si nekoč, najprej zamislili v svojem umu, in nato te misli, preprosto poslali v vesolje.

O KRISTALIH

Kristali imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Lepo in s spoštovanjem skrbi zanje in tako bodo oni skrbeli zate. 1x na teden jih očisti pod curkom mlačne vode in ob vsaki polni luni prečisti in napolni z njeno nežno energijo.

Kako čistiti kristale?

ČIŠČENJE KRISTALOV – kdaj in kako očistiti kristale?

Znano je, da kristali absorbirajo negativno energijo, ki jo nato sčasoma začnejo oddajati v svojo okolico. Zato je za vse, ki uporabljajo kristale, čiščenje obvezno in nujno opravilo.

KAKO ČISTITI KRISTALE

KADILA: S kadili lahko zelo učinkovito očistite vse vrste kristalov. Uporabite lahko beli žajbelj, palo santo, sandalovino in druga kadila ter kadilne mešanice. Kristale izpostavite kadilu za vsaj 20-30 sekund.
LUNINA SVETLOBA: Ob polni luni postavite kristale na okensko polico ali pa direktno na zemljo. To lahko storite tudi ob oblačnem vremenu, saj bo učinek čiščenja popolnoma enak. Kristale lahko še dodatno zaščitite (npr. pred dežjem) tako, da jih pokrijete s stekleno posodo. Ta metoda je še posebej priporočljiva za tiste kristale, ki niso primerni za čiščenje v vodi.
SONČNA SVETLOBA: Podobno kot lunina svetloba ima tudi sončna svetloba ugoden vpliv na čiščenje kristalov. Bodite previdni in kristalov ne puščajte predolgo na Soncu, saj lahko le-ti zbledijo (ametist, roževec).
VODA: Kamen držimo pod tekočo vodo vsaj 30 sekund. Za to obliko čiščenja so še posebej primerni naravni izviri, čisti potočki in reke. Meditirajte, da skozi njih teče čista svetloba iz Vira.
ZVOK: Kristale lahko očistimo tudi z zvokom, npr. s tibetanskimi pojočimi skledami, ki ob udarcih lesene palice ob skledo, oddajo ton, ki je hkrati pomirjajoč in čistilen. Kristalov ne dajajte direktno v skledo, saj jih lahko zvočna vibracija poškoduje. Dovolj je, če jih postavite v neposredno bližino sklede.
VIZUALIZACIJA: Vzemite kristal v roke, se sprostite in vizualizirajte snop bele svetlobe, ki obdaja kristal. Vizualizacija naj traja toliko časa, dokler ne začutite, da je kristal energetsko očiščen.
S KRISTALI: Kristali kot so ametist, kamena strela, selenit, hematit ipd. pomagajo čistiti druge kristale. Želene kristale le položite v bližino ‘čistilnih’ kristalov in pustite, da se očistijo.

 

Katere kristale si izbrala?

Tvoj čarobni kristalni mošnjiček nosi pravo moč mame Gaje.

V njem se družijo:

  • gospod Onix/ kamen moči, daje podporo v najtežjih trenutkih v življenju, ko mirno spiš te zaščiti, kamen, lajša osamljenost,
  • Boginja  Labradolit/ščiti naše aurično polje, krepi duševno moč in intuitivne sposobnosti, kot so telepatija in jasnovidnost, ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi,
  • Boginja Roževec/ta kristal oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče, ko ga nosimo, postanemo bolj samozavestni, prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni,
  • Kraljica Fluorit/ ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal, odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst, učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd., ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije, je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest,
  • Kraljica Selenit/ ima zelo fine vibracije in prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do angelske zavesti in višjega vodstva, čist selenit je povezava k svetlobnemu telesu, pomaga, da ga zasidra v zemeljske vibracije, selenit pomirja, postopoma vliva globoki mir in je odličen za meditacijo ali duhovno delo,
  • Gospod Črni turmalin/ je bil vedno eden glavnih talismanov za zaščito pred negativno energijo, učinkuje tako, da odbija negativne energije, enitete in destruktivne sile, pomaga tudi prečistiti in nevtralizirati negativne misli in notranje konflikte, privlači obilje, sočutje, toleranco. krepi čustveno stabilnost in samozavest,
  • Gospod Dimni kremen/čadavec je talisman korenske čakre, sidra v naravnem svetu, ki črpa energijo bele svetlobe od krone navzdol skozi celotno telo, da se to lahko globoko zakorenini v svojo fizično raven, zagotavlja vitalni ščit pred psihičnimi napadi, čustvenim in okoljskim stresom ter se pogosto uporablja pri zdravljenju in meditaciji, je izjemno orodje za  globoko meditacijo in duhovne obrede ter krepi komunikacijsko povezavo z drugimi svetovi. 
Na vrh