STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALI MANIFESTACIJE – JAZ SEM LJUBEZEN

Draga kristalna ženska,

zate sem napolnila mošnjiček z vibracijo mame Gaje.

Mošnjiček “Jaz sem LJUBEZEN” skriva svet čudovitih ženskih/yin zemeljskih kristalčkov, ki te bodo podprli v odpiranju vibracije ljubezni.
Določene kristale poimenujem kar Boginje kristalov, saj čutim, da so tako močno napolnjeni z vibracijo Svetlobe.
Tako je v tem mošnjičku ljubezni prisotenvijolišni kristal Boginje Ametist.
Ni nobene skrivnosti, kristali so sami po sebi – ljubezen mame Gaje.
Tudi TI SI LJUBEZEN.
To je čista in preprosta resnica in prej ko slej, če jo še nisi, jo boš sprejela.
V mošnjičku je 7 čudovitih kristalov, ki vibrirajo ljubezen, mir in čisto energijo Šakti.

25,90 

Kategorija:

Opis

Kristali in minerali, imajo življenje in zgodbo, ki nam jo pripovedujejo. Vibrirajo v popolnoma brezhibnem sorazmerju. V njih je fantastična energija neposredno iz narave, čista in močna kot narava. V njih je shranjena duša, ritem in resnična vibracija planeta.

Ko smo se oddaljili od narave smo izgubili svojo sposobnost občutenja vibracij in usklajevanja z njo. V naši želji po osvajanju, zmagah in ustvarjanju umetnega okolja, smo zgradili pregrado, ki nam preprečuje, da bi čutili in doživljali resnično resničnost.
Kristali nam s svojo čarobno energijo pomagajo stopitiv svet zaupanja.
Ni vsak kristal za vsakega. Pravijo, da te pravo kristal pokliče. Ljudje kristalov ne uporabljajo, ker jih ne poznajo. Zato sem ustavrila čarobne mošnjičke s skupino kristalov, ki delujejo na opisanem področju življenja.
Nekaj o Boginji Amestist:
Boginja/sveta Ametist je dvojni plamen nadangela Zadkiela, angelov, ki nam pomaga preoblikovati negativne izkušnje v ljubezen in učenje. Je čuvaj vijoličnega plamena, ki nam pomaga sprostiti vse, kar nam ne služi več. Sveti ametist nam omogoča tudi, da pogledamo svoje pretekle strahove in izzive ter iz njih črpamo modrost in učenje.
Koboš v dlani držala vijolični kristal preberi s srcem njeno sporočilo:
“Pomembno je vedeti, da v tem času lahko deluješ kot “čarovnik” in lahko s svojimi mislimi, voljo in dejanji uresničiš življenje in priložnosti tistih sanj, ki si jih vedno želela udejanjiti. Pomembno je, da se osredotočiš na tisto, kar si želite, in ne na to, česar se bojiš, kajti tisto, čemur daješ svojo energijo, bo dobesedno začelo uspevati. Nosi me ob sebi, da se s pomočjo moje vibracije osredotočiš na zlate priložnosti.”

O KRISTALIH

Imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Lepo in s spoštovanjem skrbi zanje in tako bodo oni skrbeli zate. 1x na teden jih očisti pod curkom mlačne vode in ob vsaki polni luni prečisti in napolni z njeno nežno energijo.

Kako čistiti kristale?

ČIŠČENJE KRISTALOV – kdaj in kako očistiti kristale?

Znano je, da kristali absorbirajo negativno energijo, ki jo nato sčasoma začnejo oddajati v svojo okolico. Zato je za vse, ki uporabljajo kristale, čiščenje obvezno in nujno opravilo.

KAKO ČISTITI KRISTALE

KADILA: S kadili lahko zelo učinkovito očistite vse vrste kristalov. Uporabite lahko beli žajbelj, palo santo, sandalovino in druga kadila ter kadilne mešanice. Kristale izpostavite kadilu za vsaj 20-30 sekund.
LUNINA SVETLOBA: Ob polni luni postavite kristale na okensko polico ali pa direktno na zemljo. To lahko storite tudi ob oblačnem vremenu, saj bo učinek čiščenja popolnoma enak. Kristale lahko še dodatno zaščitite (npr. pred dežjem) tako, da jih pokrijete s stekleno posodo. Ta metoda je še posebej priporočljiva za tiste kristale, ki niso primerni za čiščenje v vodi.
SONČNA SVETLOBA: Podobno kot lunina svetloba ima tudi sončna svetloba ugoden vpliv na čiščenje kristalov. Bodite previdni in kristalov ne puščajte predolgo na Soncu, saj lahko le-ti zbledijo (ametist, roževec).
VODA: Kamen držimo pod tekočo vodo vsaj 30 sekund. Za to obliko čiščenja so še posebej primerni naravni izviri, čisti potočki in reke. Meditirajte, da skozi njih teče čista svetloba iz Vira.
ZVOK: Kristale lahko očistimo tudi z zvokom, npr. s tibetanskimi pojočimi skledami, ki ob udarcih lesene palice ob skledo, oddajo ton, ki je hkrati pomirjajoč in čistilen. Kristalov ne dajajte direktno v skledo, saj jih lahko zvočna vibracija poškoduje. Dovolj je, če jih postavite v neposredno bližino sklede.
VIZUALIZACIJA: Vzemite kristal v roke, se sprostite in vizualizirajte snop bele svetlobe, ki obdaja kristal. Vizualizacija naj traja toliko časa, dokler ne začutite, da je kristal energetsko očiščen.
S KRISTALI: Kristali kot so ametist, kamena strela, selenit, hematit ipd. pomagajo čistiti druge kristale. Želene kristale le položite v bližino ‘čistilnih’ kristalov in pustite, da se očistijo.

Katere kristale si izbrala?

Tvoj čarobni kristalni mošnjiček nosi pravo moč mame Gaje.

V njem se družijo:

  • Boginja Roževec/ta kristal oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče, ko ga nosimo, postanemo bolj samozavestni, prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni,
  • Boginja Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij, če je roževec kristal ljubezni za naše srce, lahko rečemo, da je ametist kristal ljubezni za našega duha, uči nas duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo, razvija telepatijo in intuicijo.
  • Kraljica Karneol/Krepi intuicijo, na podlagi katere nato sprejemamo prave odločitve, uči nas ločiti med potrebami in željami, nas energijsko prizemljuje ter nas notranje uravnoveša, je kristal tolažbe,
  • Boginja Rodonit nas umirja in krepi vitalnost, spolnost prav tako nadgradi z občutki bližine in ljubezni ter je lahko pomoč za doseganje tantrične zveze med partnerjema, je čustvena zdravilka, uravnoteži jin in jang,
  • Boginja rožna ahat/ daje podporo v ljubezni, saj spodbuja pretok ljubezenske energije, ta roza zdravilni kristal pomaga zmanjšati stres in zagotavlja občutek varnosti in udobja, je tudi odličen kristal za spodbujanje ljubezni med staršem in otrokom,
  • Boginja opalit (srček) – je transformatorski kamen, ki ima zemeljsko moč, da nam lažje pomaga sprejeti odločitve, ki nam bodo spremenile življenje na bolje, opalit se uporablja v meditacijah, v katerih želimo znova potrditi svojo povezanost z Zemljo in njenim duhom je pomirjujoč in ozemljujoč kamen.
Na vrh