STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

CVETLIČNA ESENCA – DIVJA ORHIDEJA, negotovost in dvom

Karmične cvetlične esence…

Karmične esence so preproste in enostavne za uporabo ter se neposredno povezujejo z delom dr. Edwarda Bacha in sedmimi osebnostnimi skupinami v katere je razdelil svojih 38 cvetnih zdravil. Vsaka karmična esenca zagotavlja globoko usmerjenost delovanja za sprostitev nezavednih prepričanj, ki podpirajo osebnostne težave vsake od teh skupin.
Ključne točke: Hitra sprostitev starih vzorcev.

Občutki negotovosti izvirajo iz prepričanja o ločenosti od Vira ter višjih vidikov nas samih. Brez te povezave ne moremo pluti skozi življenje iz intuitivnega védenja – kaj je prav za nas, kar lahko povzroči situacije v katerih doživljamo velik dvom in negotovost na ravni osebnosti. Divja orhideja vas popelje globoko v izvor teh neprijetnih stanj in jim omogoči, da se preobrazijo in vaša zavest razširi, tako da lahko znova začutite svojo povezavo z Virom.
Uporaba: 4 kapljice direktno na jezik 2-4x dnevno.
Steklenička: 10 ml

8,90 

Kategorija:

Opis

Kdaj uporabiti karmično esenco divlje orhideje?

Kjer so občutki dvoma in negotovosti zelo globoko zakoreninjeni in postane ponavljajoča tema skozi osebnostno življenje. Kjer obstaja strah pred nezaupanjem svoji intuiciji zaradi preteklih ‘napak’. V tem primeru bi lahko bilo koristno, če divjo orhidejo zamenjate z rožnato vrtnico.

Na vrh