STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ORGANSKO AYURVEDSKO ČUDEŽNO KUMKUMADI OLJE, 30ml/460 kapljic nočnega elixir-ja

Ta nočni elixir je narejen iz kašmirjevega žafrana.
Kumkumadi je nočni lepotni tretma številka 1, ki starosti pusti le številko. Steklenička polna antioksidantov in zlata vrednih sestavin.
Med 21 sestavinami so še: sezamovo olje, vetiver, kurkuma, manzhishta, bengalska kutina, lubje fikusa, modri lotos, indijski sveti lotos.

Bogata, močna aromatična infuzija žafrana, dišečega cvetje in zelišč.
Čudežno deluje ponoči, očisti in pomaga koži stopiti v harmonijo. Čez dan se njegov učinek nadaljuje, postane naravna zaščita pred onesnaževanjem, umazanijo in nečistočami.

Olje so razvili indijski zdravilci. Edinstvena mešanica 21 razkošnih olj in indijskih zelišč z uporabo starodavnih ajurvedskih formul naredi čudeže za poškodovano kožo in izboljša teksturo površine kože z zmanjšanjem temnih madežev, popravi pigmentacijo, zmanjša fine linije in znake staranja.
Indijke ga uporabljajo že tisočletja. Olje kumkumadi neguje kožo, izboljša njen videz in gladi gubice, povrne sijaj.

Steklenička vsebuje 600 kapljic. Z uporabo 5-10 kapljic na aplikacijo bo ta steklenička zdržala 140 tretmajev.
Uporaba:
Zvečer na očiščen obraz in vrat s predhodnim nanosom hidrolata. Deluje kot odlična vlažilna krema in balzam za kožo.

13,90 

Kategorija:

Opis

Receptura olja Kumkumadi je bila čuvana kot skrivnost lepe kože v ajurvedi, njegovo nastajanje pa sega daleč nazaj v zgodovino. Stoletja so ta nočni elixir uporabljali le kraljevi cesarji in kraljice. Ta edinstvena mešanica olj in zelišč je oblikovana tako, da koži pomaga do mladostnejšega videza in pomaga, da se koža naravno sveti. Koža je vsak dan videti sveža, hidrirana, nahranjena in pomirjena. Olje je lahko, hitro vpojno, ne daje lepljivega občutka.

Med 21 sestavinami so še: sezamovo olje, vetiver, kurkuma, manzhishta, bengalska kutina, lubje fikusa. Sezamovo olje pomaga uravnotežiti poslabšano vato, ki je pogost vzrok za duševno in živčno neravnovesje. Poleg tega ima sezamovo olje več sestavin, ki delujejo kot antioksidanti in antidepresivi, ki pomagajo v boju proti senilnosti in spodbujajo občutek dobrega počutja.
Steklenička vsebuje 600 kapljic. Z uporabo 5-10 kapljic na aplikacijo bo ta steklenička zdržala 140 tretmajev.
Uporaba:
Zvečer na očiščen obraz in vrat s predhodnim nanosom hidrolata. Deluje kot odlična vlažilna krema in balzam za kožo.

Na vrh