STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

DIVINE YONI CRYSTAL RITUAL – Kristalni vdih ženske moči/nožnična vnetja, 50 g

ZELIŠČA S KRISTALOM KAMENE STRELE
100% naravna MEŠANICA ZELIŠČ IN ROŽIC je posebej intenzivna in prilagojena za vsem ženskam pri globinskem čiščenju nožnice in maternice.
Ta mešanica zelišč za nožnična kopel zmanjšuje vnetja, srbečico, očisti odvečno sluz in izcedke ter ponovno vzpostavlja zdravo vaginalno floro. Mešanica je pripravljena upoštevajoč zdravilne učinke zeli na področje nožničnega nelagodja.
Nožnični tempelj potrebuje neprestano pozornost in če želimo, da je naš tempelj čist, zračen in harmoničen, uporabimo kombinacijo teh zeli.
Primerna je za ženske z harmoničnimi ali dolgimi menstrualnimi cikli (28 dni ali več), tudi za tiste, ki jemljejo zaščitne tabletke in se morda srečujejo s svežimi krvavitvami med dvema menstruacijama.
Blagodejno bo nožnična kopel vplivala tudi na blago čiščenje nožnice.
Z redno uporabo 1x tedensko lahko vplivamo na zmanjšanje fibroidov, cist in miomov,
• in nasploh udovito podpremo zdravje reproduktivnih organov.

Z enim paketom zeliščnih mešanic lahko pripravite 8 vaginalnih parnih kopeli.
Opazujte in čutite se.

13,90 

Šifra: YNO-008 Kategorija:

Opis

Yoni-kristalni  čajček za nožnično kopel/nelagodje nožnice vsebuje 100% naravna zelišča in rožice, ki so skrbno nabrana in izbrana upoštevajoč vse varne postopke.

Namenjena ženskam za fizično, čustveno in energetsko podporo spolnih zakladov.

Glede na izbrano zeliščno mešanico, je le-ta prilagojena tebi in tvojemu stanju.

V paketku se mešajo  suhi delci žajblja, sivke, koprive, rmana, koruznih laskov, deljenolistne srčnice, sladkega pelina, plahtice, ognjiča, origana, bazilike mete. Pravi zeliščno-čistilni koktajl za nožnico.

ESENCA KRISTALA:

Informiran s kristalnim zvokom.

Element zemlje: gorski kristal (2- 3cm) in  bakrena žica sta močan prevodnika energije in povezujeta lastnosti mešanice v eno celoto in na višjo raven. S tem se doseže, da se esenca rastlin, ki vsebuje yin/yang soma energijo poveže še z elementom kovine, zemlje in vode.

Opis:

100% naravna MEŠANICA ZELIŠČ IN ROŽIC je posebej prilagojena za ženske, ki se srečujejo s pogostimi vaginalnimi vnetji in okužbami. Sem spadajo tudi vaginalni izcedki. Mešanica travniških zakladov za nožnična nelagodja med  kopeljo dobesedno pobožajo področje občutljivosti. Ob redni uporabi pomagajo uničiti bakterije in gljivice, ki se rado naselijo v tem vlažnem in temnem prostoru. Prav tako nožnična kopel zmanjšuje vnetja, srbečico, pozitivno vpliva na  odvečno sluz in izcedke ter ponovno vzpostavlja zdravo vaginalno floro. Mešanica je pripravljena upoštevajoč zdravilne učinke zeli na področje nožničnega nelagodja.

Z enim paketom zeliščnih mešanic lahko pripravite 10 vaginalnih parnih kopeli.

Maksimalen čas yoni parne kopeli za to mešanico je 10-15 minut! Poslušaj svojo žensko intuicijo.

Zavri 2 litra vode. Dodaj 2-3 jedilne žlice zeliščno-cvetlične mešanice, pokrij in pusti stat, da se ustvari alkimija vseh elementov narave. Ko je para topla in prijetna, lahko začneš svoj ritual.

Namaste

Na vrh