STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

YONI BANJICA ZA ZELIŠČNO INTIMNO KOPEL – Počastimo Boginjo v sebi

YONI SPA zeliščna intimna kopel je Sveti ritual s katerim počastimo Boginjo v sebi.

YONI SPA intimna banjica zate v udobju tvojega doma – praktična, priročna, zavzema malo prostora.

Najlepše pri Yoni kopeli je to, da jo vsaka ženska lahko naredi sama doma. Za to potrebuje primerna zelišča, vročo vodo ter SPA BANJICO Cosmic Chi Woman. To so pripomočki za čim bolj enostavni intimni ritual.

Vaginalno-zeliščna parna kopel ne deluje samo na fizičnem ampak tudi na spiritualnem nivoju. Para, ki sprošča eterična olja iz zelišč v telo skozi sluznice nožnice pronica v krvni obtok in prečisti celotni reproduktivni predel ženske.

Banjica je izdelana iz materialov, odpornih na temperaturo in brez BPA, ki omogočajo, da prenese temperaturo vode, ne da bi intimni predel bil izpostavljen toksinom. Ima univerzalno oblikovan “dizajn”, ki zagotavlja udobno sedenje za dolgo časa.

Zasnovan je tako, da je združljiv z večino straniščnih oblik in velikosti, kot so podolgovate, okrogle in ovalne. Sedež lahko uporabite za Yoni zelišno savnanje ali kot prenosni bide za dnevno higieno.

Sedež ima silikonski del na sredini, ki ga je mogoče raztegniti in zložiti po uporabi, zaradi česar je priročen za shranjevanje, ne da bi zavzel preveč prostora. Ima tudi prezračevalne luknje za hitro in nemoteno odvajanje vode z zelišči po uporabi. Zelišča vedno vrni nazaj v naravo, s tem se zahvališ materi Zemlji za njene darove.

Banjica blagovne znamke Cosmic Chi Woman ima 6 mesečno  garancijo in 100-odstotno garancijo zadovoljstva strank. Če iz kakršnega koli razloga izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, nas prosimo kontaktirajte.

Mere: 38,7×36,2 cm /višina:5 cm

19,90 

Kaj je Yoni parna kopel in za koga je primerna?

Yoni je sveta Sanskrit beseda za maternico ali vagino. Vaginalna parna kopel je stara toliko kot gore in je visoko spoštovana pri tradicionalnih zdraviteljih po celem svetu, saj neguje skoraj vse aspekte patalogije maternice.

Namenjena je predvsem čiščenju in revitalizaciji maternice, učinkovito pa odstranjuje tudi neprijetnosti v povezavi s ‘’tistimi dnevi v mesecu’’.

Učinkovitost vaginalne parne kopeli ni samo omejena na eliminiranje krčev, pomaga tudi pri drugih zdravstvenih težavah:

 • Znatno zmanjša neprijetnost, napihnjenost in izčrpanost, povezano z mesečnim ciklom
 • Zmanjša menstrualno krvavenje, kot tudi zmanša temno vijolično ali rjavo kri na začetku ali na koncu cikla
 • Uredi neredne in »odsotne« menstrualne cikle
 • Poveča plodnost, še posebno v kombinaciji z Maya Abdominal masažo
 • Pospeši celjenje in krepitev reproduktivnega sistema po rojstvu
 • Naslavlja endometriozo, ciste na jajčnikih, šibkost maternice in prolaps maternice
 • Pomaga pri zdravljenju hemeroidov
 • Zdravi kronične okužbe nožnice / gljivična vnetja in ohranja zdrav vonj
 • Lajša simptome menopavze

Tradicionalno so to tehniko uporabljali tako, da so očistili maternico, obenem pa kot podporo ženskim kroničnim težavam s plodnostjo, pa tudi za ohranjanje zdrave plodnosti.

Najlepše pri tej kopeli je to, da jo vsaka ženska lahko naredi sama doma. Za to potrebuje zelišča in vodo ter stol za vaginalno parno kopel.

Kako deluje vaginalna parna kopel in na kakšen način izboljša menstrualne težave?

Tkiva v nožnici izjemno porozna in vpojna. Toplota pare jih zmehča in odpre. Ko damo zelišča v vročo vodo, se njihove zdravilne lastnosti sprostijo in so prenešene na površje naše kože ter v notranjost vagine, kjer so asorbirana v krvni obtok … in končno v maternico.
K temu pripomorejo tudi eterična olja. Zdravilna para se dotakne tudi prebavnega sistema in nenazadnje celotnega organizma, ko krvni obtok zaokroži po celem telesu.

Zdravilna zeliščna para poveča cirkulacijo, stanjša sluz in očisti celotni reproduktivni sistem. S tem početjem podpremo maternico, da deluje v svoji najboljši verziji in s tem zmanjšamo količino dela, ki naj bi ga opravila, ob čimer nelagodje v smislu krčev in podobnih tegov preprosto izgine.

Stanja, ob katerih lahko ženske s pridom uporabljajo vaginalno parno kopel:

 • fibroid maternice,
 • boleče menstruacije,
 • šibka maternica,
 • zdrs maternice,
 • neredni menstrualni cikli,
 • ciste na jajčnikih,
 • endometrioza,
 • notranja brazgotinska tkiva po operacijah,
 • predhodna vaginalna natrganost ali epiziotomija
 • temno vijolična ali rjava kri na začetku in na koncu menstrualnega cikla,
 • zaprtost,
 • slaba prekrvavitev.

Kako pogosto naj bi se parna kopel izvajala?

Ženske z menstrualnim ciklom naj bi vaginalno parno kopel izvajale dvakrat mesečno. Enkrat en dan – pred svojim menstrualnim oziroma luninim ciklom oziroma prvi dan cikla, če se natančno ne ve, kdaj pride in ni močna ter en dan po svojem menstrualnem ciklu.

Ženske, ki nimajo več svojega menstrualnega cikla, naj bi vaginalno parno kopel izvajale na dan polne lune in na dan nove lune oziroma mlaja.

Maternica za žensko predstavlja druge možgane!

Če se na začetku in na koncu cikla pojavi rjavkasta ali vijolična barva, to pomeni, da maternica ni srečna in zadovoljna. Pri večini žensk dandanes ni –več kot 80% žensk ima premaknjeno ali zamaknjeno maternico.
Če se na začetku in na koncu pojavi roza barva krvi, pomeni, da je maternica srečna, zdrava in zadovoljna in da je pripravljena na nove kreacije.

Na vrh