STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

TIBETANSKA POJOČA SKLEDICA – GRLENA ČAKRA, svetlo modra

Pojoča skledicaz modre barve simbolizira grleno čakro.
Izdelana iz kovinske mešanice medenine, brona in železa.
Priložen je leseno kladivo in blazina v lični škatlici.
Šesta čakra ali tako imenovana GRLENA ČAKRA je poznana tudi po imenu VRATNA ČAKRA.

Tibetanska zvočna posoda odzvanja zvok, ki med igranjem zavibrira in ustvari bogat, globok ton. Poleg svoje tradicionalne uporabe za meditacijo ima prav tako ogromno ugodnih vplivov. Večja kot je posoda večji je učinek.
Uporabljajo se za čiščenje in odpiranje čaker, pri holističnem zdravljenju, zvočni terapiji ter na številnih drugih področjih, povezanih s čiščenjem negativnih napetosti ter lajšanjem stresa.
Teža: 405 g
Premer: 7,7 cm

24,90 

Kategorija:

NAMEN

Fizični učinek vibracij na telo:
  • globoka sprostitev in regeneracija mišic,
  • lajšanje bolečin v sklepih, mišicah, ramenih, pri glavobolu in migreni, poškodbah hrbtenice,
  • boljši imunski sistem.
Duševni učinek:
  • sprosti se um, čustvene napetosti in blokade,
  • boljša koncentracija,
  • več energije in moči v vsakdanjem življenju,
  • lajšane duševne ali čustvene bolečine,
  • izboljšana samozavest.

O PETI ČAKRI

Glavna vidika pete čakre sta torej komunikacija in govor. Biti sposoben govoriti, komunicirati in izraziti sebe je ključnega pomena za duševno in telesno blaginjo vsakega od nas. Preko nje lahko izrazimo svoj resnični notranji »jaz« na podlagi prostega pretoka med zunanjim in notranjim svetom.
Peta čakra nam pomaga očistiti tisto, kar smo »pogoltnili« (čustvo, misel, besedo, dogodek ipd.). Velikokrat raje »pojemo« besedo, namesto da bi jo povedali ali jo izrazili navzven naglas. Peta čakra nas torej vabi, da izrazimo sebe, svoja čustva, svojo notranjo resnico.

Peta čakra leži v predelu vratne hrbtenice v višini grla in vibrira v prevladujoči (svetlo) modri barvi, ki simbolizira odprtost, čistost, modrost, vero, zvestobo in zaupanje.
Uravnava vse telesne procese v predelu grla, vratu in ust. S svojo energijo skrbi za nemoteno delovanje požiralnika in sapnika, za vratno hrbtenico, zatilje in ramena. Z njo so povezana tudi ušesa in sluh. Peta čakra je zelo pomembna za kroženje hormonov, metabolizem in presnovo – vpliv ščitnice in obščitnice.

Na vrh