STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Organic Goodness organske dišeče palčke – PAČULI

Organic Goodness organske dišeče palčke za prijetno počutje v vašem domu. Potopite se v dobo stare indijske tradicije prižiganja kadila – pomaga pri čiščenju uma, krepi zavedanje sebe med meditacijo in ustvarja avro pozitivne energije. Te ročno zvite dišeče palčke Organic Goodness so skrbno pripravljene z naravnim lesnim prahom in izvlečki zeliščnih eteričnih olj, da omogočijo resnično bogato izkušnjo.
Pačuli palčke delujejo kot naravni blažilec stresa, prinašajo veselje in pomagajo pregnati negativna čustva. Njegove bogate, zemeljske in zelnate osnovne note z lesnim, a metinim zgornjim tonom pomirjajo um in pomagajo ublažiti tesnobo. Uporablja se tudi za privabljanje denarja, ljubezni, rasti, mojstrstva, čutnosti in spodbujanje plodnosti.

3,30 

Opis

Uporabljate jih lahko samostojno na varni podlagi ali pa z kadilnicami. Prižgite konico kadila da zagori, nato ugasnite plamen. Postavite na stojalo za kadilo.

Specifikacije izdelka:

Vsebina: 15 g (cca 15 palčk)
Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

Na vrh