STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

MYISTIC SPIRIT – Palo Santo in Copal, Spiritualnost & Zaščita

Pred tisočletji so Maji in Azteki v Mehiki in Srednji Ameriki imeli Copal za Sveto smolo. V starih časih so Maji Copal darovali bogovom kot eno najdragocenejših stvari, poleg tobaka in kakava. Copal se še danes uporablja v šamanskih obredih za energijsko zaščito, daritev, čiščenje in prečiščevanje. Je odlično kadilo za pozitivne spremembe. Copal ima bogato, sladko dišavo po boru, ki prinaša mir in harmonijo.

Palo Santo (Bursera Graveolens) pomeni “sveti les” in je divje drevo, ki raste v amazonskih deževnih gozdovih Ekvadorja in Peruja. To je ista družina, kot so Copal, Myrrh in Frankincense. Les, liste in olje so domači šamani že tisočletja uporabljali za zdravljenje telesa in duše, čiščenje prostorov, čiščenje negativnih energij in pripravo na meditacijo. Palo Santo ima sladko, balzamično in pikantno dišavo, čudovito in pomirjujočo noto, ki nosi močno energijo zdravljenja in očiščevanja.

3,30 

Opis

Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Na vrh