STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Organic Goodness organske dišeče palčke – FRANKENCENSE/kadilna bosvelija

Organic Goodness organske dišeče palčke za prijetno počutje v vašem domu. Potopite se v dobo stare indijske tradicije prižiganja kadila – pomaga pri čiščenju uma, krepi zavedanje sebe med meditacijo in ustvarja avro pozitivne energije. Te ročno zvite dišeče palčke Organic Goodness so skrbno pripravljene z naravnim lesnim prahom in izvlečki zeliščnih eteričnih olj, da omogočijo resnično bogato izkušnjo.
Kadilna Bosvelija je ena izmed najbolj cenjenih kadil starih civilizacij ter vseh sodobnih verstev. Splošni naziv za kadilno smolo Bosvelijinih dreves je Frankincense​.

Kadilna Bosvelija je zelo cenjeno obredno kadilo, katero se uporablja že več kot 5000 let v skoraj vseh verstvih in religijah starega in novega sveta.

3,30 

Opis

Uporabljate jih lahko samostojno na varni podlagi ali pa z kadilnicami. Prižgite konico kadila da zagori, nato ugasnite plamen. Postavite na stojalo za kadilo.

Specifikacije izdelka:

Vsebina: 15 g (cca 15 palčk)
Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Zaradi različnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v niansi barve med sliko in izdelkom.

UPORABA

Dišeča palčka gori dlje časa in sicer od 30 do 45 minut.

Uporaba: Konico palčke prižgite in po približno 10 sekundah ugasnite plamen, nato jo vstavite v držalo za kadilo. Goreče palčke ne puščajte brez nadzora in je hranite stran od otrok in živali.

Na vrh