STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Kadilne palčke Organic Goodness Masala – SANDALOVINA

Organic Goodness organske dišeče palčke za prijetno počutje v vašem domu. Potopite se v dobo stare indijske tradicije prižiganja kadila – pomaga pri čiščenju uma, krepi zavedanje sebe med meditacijo in ustvarja avro pozitivne energije. Te ročno zvite dišeče palčke Organic Goodness so skrbno pripravljene z naravnim lesnim prahom in izvlečki zeliščnih eteričnih olj, da omogočijo resnično bogato izkušnjo.
Sandalovina je dokazano sproščujoča, zmanjšuje tesnobo, pomirja živčni sistem in pomaga h kakovostnejšemu spancu. Njegove koristi se pokažejo ob vdihavanju sladke lesne dišave ali ko se vpije skozi kožo.
Sandalovino kadilo uporabljajo tudi številni za zaščito, energetsko čiščenje, astralno projekcijo, zdravilne rituale in v magiji želja.

Uporabljate jih lahko samostojno na varni podlagi ali pa z kadilnicami. Prižgite konico kadila da zagori, nato ugasnite plamen. Postavite na stojalo za kadilo.

3,30 

Opis

Organic Goodness je linija 100% ekoloških in etičnih izdelkov, izdelanih izključno iz surovin naravnega izvora brez uporabe strupenih elementov, z elegantno in prefinjeno embalažo v recikliranem papirju in za izdelavo katerih ni uporabljeno otroško delo. Naravna sestava linije Organic Goodness je certificirana s strani Biocert International.
Specifikacije izdelka:

Vsebina: 15 g (cca 15 palčk)
Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

Na vrh