STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALNA ESENCA Lady Nade, vibracija rožnate vrtnice, 50 ml

Ljuba Božanska ženska!

Tukaj sem, da te podprem.

Mojstrica Lady Nada ima energijo božanske ljubezni in nas spodbuja, da se brezpogojno ljubimo.
Lady Nada pravi: “Dajem ti svojo ljubezen, vse drugo sem že dala.”
Opuščanje goste vibracije, ki te ne podpira.
Odpira srčno čakro za manifestacijo želja.
Božanska iskra. Ko se v tebi prižge ta svetla iskra, lahko preobraziš vse, kar v tebi ni odraz božanskosti.
Ta čudovita kristalna esenca ustvari občutek čistosti, miru in spokojnosti. Olajša karmo odnosov in obnovi vero, hkrati pa te poveže z milostjo vnebovzete Mojstrice Lady Nade.
Ker si svet ustvarjamo z našimi mislimi, bomo z bolj ljubečimi mislimi deležni prijaznejšega odziva Univerzuma.
Čiščenje, premikanje vase in v tvojo resničnost višje vibracije v podporo dobremu počutju in ustvarjanju tvoje želene resničnosti.
Spremeni tok komunikacije in vedenja iz agresivnega v mirno vibracijo. Ščiti uporabnika. Povezuje se z yin-soma Lunino energijo. Čudovita esenca za delo z vibracijami zvoka.

Ta kristalnaesenca ustvarja energijsko povezavo z vibracijami Vnebovzete Mojstrice Lady Nade, ki drži vibracijo Kristusovega ženskega žarka.
Esence te podpre, da prejmeš božansko povezavo z njo in njeno zdravilno prisotnostjo. Pomaga ti pri sproščanju bolečih občutkov, da lahko globlje odpreš komore srca. Zdravi tvoja čustva in te preusmeri v višje vibracije zavest.

15,90 

Kategorija:

Opis

Čista eterična olja vanilije, pačulija, himalajske cedre, jasmina, absoluta vrtnice in čudovite gardenije. Povezana skupaj ustvarijo lahkotnost in jasnost, ki te popelje v svet spokojnosti in miru.

NAČIN UPORABE

Dobro pretresi steklenično z esenco kristalov in vibracijo Mojstrice Lady Nade, 3-5 krat poškropi v svojem energetskem polju (nad glavo-kronsko čakro in 3 čakra-solarni pleksus).

Trikrat globoko vdihni in si predstavljajte, kako dih sprošča in odpira predel v zgornjem središču glave -tvoje krone in tvoje 3 solarne čakre-tam leži tvoja moč opuščanja in kontrole.

Reci: “Naj razumem, da sem odraz Božanskega. Sem Božanska kreacija. Verjamem, da je moje življenje varno v objemu svojih vodnic.”

Namaste

KDO JE SVEČENICA LADY NADA?

Lady Nada je bila visoka svečenica, ki je delala v templju samopreobrazbe. Imela je veliko znanje in razumevanje fizične karme, ki je vplivala na duha in dušo prek višjega jaza, ki ga je bilo treba očistiti.
Naučila se je številnih tehnik zdravljenja, kot so zvok, barve, moč rok, višja manifestacija in delo s kristali, eteričnimi olji, zelišči in tehnikami svetovanja za zdravljenje celotnega telesa.
Vnebovzeta gospa mojstrica Nada je čohan šestega žarka (vijoličnega in zlatega žarka) miru, službe in služenja .
Je tudi članica Karmičnega odbora, v katerem je predstavnica tretjega žarka (roza žarka) božanske ljubezni.
Nada je iniciantka in mojstrica poti rubinskega žarka in uči razgrnitev vrtnice srca in nam pomaga razviti občutljivost srca.
Močno sodeluje z Vijoličnim plamenom in njenim srčnim centrom brezpogojne ljubezni, da bi vsem človeštvu pomagala, da se premakne skozi gostoto 3D. Je nežna in prijazna, vendar ima v sebi zelo močan fokus z močjo in močjo.

PRIPROŠNJA LADY NADI

  “Ljubljena vnebovzeta mojstrica lady Nada, v imenu Kristusa: Pouči me v obvladovanju svojih čustev, da bom lahko orodje miru v služenju življenju.”

Na vrh