STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILNE PALČKE – TRIBAL SOUL White Sage and Lavender/Beli žajbelj in sivka

TRIBAL SOUL – Plemenska duša/kadilo belega žajblja in sivke (tišina & mir)

Severnoameriški Indijanci že od nekdaj izvajajo obrede s sežiganjem belega žajblja, ki velja za sveto zelišče, saj verjamejo, da očisti prostor morebitnih zlih duhov ali negativnih energij. Sivka, znana po svojih zdravilnih lastnostih in moči zaščite, simbolizira čistost in spokojnost.
Deluje pomirjujoče in sprošča ter vzpostavtavlja čustveno ravnovesje.
Odpira srčno čakro in privlači ljubečo energijo. Svežina in moč zemeljskega bela žajblja in čudovite sivke v teh pkadilnih palčkah združujeta aromatično izkušnjo in ustvarjata mirno, harmonično vzdušje.

3,30 

Opis

Dišeče palčke Tribal Soul so pakirane v luksuzno, atraktivno embalažo, v kateri najdete tudi majhno indijansko pero.
Njegov dim se uporablja tudi za blagoslov, čiščenje oseb in predmetov. Ima zelo aromatičen in smolnat vonj, ki omogoča večjo sposobnost koncentracije in sproščanja.
Sivka je čistilna in pomirjujoča, primerna za sprostitev, meditacijo, uravnoveša, sprošča, pritegne tišino in mir, pomaga pri nespečnosti; pritegne ljubezen soljudi in blaginjo.

NAČIN UPORABE

Ko prižgete dišečo palčko, upihnite plamen. Neprižgan konec postavite v ustrezen negorljiv podstavek. Nikoli ne puščajte gorečega kadila brez nadzora. Postavite ga proč od zaves in predmetov, ki se lahko vnamejo in izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Namaste

Zakaj izbrati Tribal Soul kadilne palčke?

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ročno izdelane iz pod rok najbolj izkušenih izdelovalcev dišečih palčk.

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ustvarjene v Indiji in so zares pravi ”posladek” za vse tiste, ki obožujejo vonje iz oddaljenih kotičkov tega planeta.

Ne samo, da odlično dišijo, temveč imajo tudi zelo lično embalažo.

Na vrh