STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Organic Goodness organske dišeče palčke – JASMIN

Ročno zvite dišeče palčke Masala, pripravljene iz naravnega lesnega prahu in izvlečkov zeliščnih eteričnih olj, s 96 % organskih materialov. Ročno izdelano v Indiji, obogatite svoj dom s to bogato izkušnjo, ki pomaga zbistriti um, povečati zavedanje in ustvariti avro pozitivne energije.
Potopite se v dobo stare indijske tradicije prižiganja kadila – pomaga pri čiščenju uma, krepi zavedanje sebe med meditacijo in ustvarja avro pozitivne energije.
Jasmin simbolizira Božansko ljubezen, čistost duše in duhovno prebujenje. Njegova opojna dišava naj bi vas popeljala v višja kraljestva med meditacijo.

Specifikacije izdelka:

Vsebina: 15 g (cca 15 palčk)
Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

3,30 

Opis

Jasmin simbolizira ljubezen, lepoto ali čutnost. Je klasika v aromaterapiji, ki se uporablja za izboljšanje libida in romantičnega razpoloženja tako moških kot žensk. Odličen je tudi za krepitev samozavesti in modrega razpoloženja. Idealen za ustvarjanje čutnega in romantičnega vzdušja.
Sestavine: bambusova palčka, naravna kadilna smola, aktivno oglje, voda iz ekološkega sladkornega trsa, prašek iz lubja, lesni prah, organska eterična olja.

Organic Goodness je linija 100% ekoloških in etičnih izdelkov, izdelanih izključno iz surovin naravnega izvora brez uporabe strupenih elementov, z elegantno in prefinjeno embalažo v recikliranem papirju in za izdelavo katerih ni uporabljeno otroško delo. Naravna sestava linije Organic Goodness je certificirana s strani Biocert International.

Na vrh