STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

AŠVAGANDA – ORGANSKO OLJE, RASAYANA, KI POMIRJA ČUTE IN DUHA, 30 ml

AŠVAGANDA – Indijski ginseng
RASAYANA – POMIRJA – TONIZIRA – KREPI
Znano je kot olje proti duševni utrujenosti in globoko prodirajoče olje. Je čisto, 100% naravno in nerazredčeno olja najvišje kakovosti s sledljivim poreklom.
Velja za rasayano ali pomlajevalno sredstvo, spodbuja vzdržljivost in gradi mišično tkivo.
Je močno protivnetno sredstvo ter se uporablja za upočasnitev znakov staranja.
Ima karminativen učinek na živce in spodbuja sprostitev.
Za kaj se uporablja olje ašvagande?
Olje ašvagande je odlično za zmanjšanje Vata motenj, kot so živčne ali mišične bolečine, slaba cirkulacija, šibkost in tesnoba. Olje ašvagande je tudi izjemno hranljivo in koži vrača naravno prožnost in elastičnost ter je odlično za nego suhe ali dehidrirane kože in preprečevanje gub.

Ašvaganda je znana po svojem pomirjujočem učinku in je odlično olje za telo za spodbujanje boljšega spanca in lajšanje mišične napetosti.

Naše olje izdelujejo na tradicionalen ajurvedski način, kar pomeni, da za vsak liter olja uporabijo 250 g organske korenine ašvagande.
Olje ašvagande je prav tako znano po izboljšanju prekrvavitve lasišča in moči las ter pomaga pri odpravljanju prhljaja. Naj bi prav tako vplivalo na izboljšanje nastajanja melanina, pigmenta, ki daje barvo lasem. Posledično lahko uporaba olja ašvagande prepreči sivenje las. Pomaga tudi pri lajšanju kožnih stanj, kot sta luskavica in ekcem.
Namenjeno samo zunanji uporabi!
Vsebuje :
Sezamovo olje (Sesame indicum)*, korenina ašvagande* (Withania somnifera)
*Ekološko

13,90 

Kategorija:

PREDLAGANA UPORABA

Samomasaža vsaj 2X na teden po 15 minut. Rahlo segreto olje namažite po obrazu in celem telesu, posebno pozornost posvetite glavi, križu, trebuhu in stopalom. Pred tuširanjem ali kopeljo počivajte vsaj pol ure.

Na vrh