STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Če želiš ozdraviti
svet, moraš
najprej ozdravitisebe.

Scroll

V sebi nosiš neprecenljivo moč prizemljitve in varnosti. Maternica je tvoj neusahljiv vir modrosti in ustvarjalnosti.

V TEMPELJU SVETEGA GRALA, ki izvira iz pra-davnih časov so svojo žensko modrost z egipčansko Svečenico Izis urili tudi Svečenici Marija Magdalena in Mati Marija.

Mnogokrat pozabljena, odrinjena pod rob zavesti  je maternica tvoja zlata skleda. Njen zvok je tako nežen kot kaplja dežja,  a mogočen kot vibracija tisoč šamanskih bobnov. IZIS Je Boginja, ki je popolnoma brezčasen izraz Božanske ženske; danes je tako pomembna kot v starih časih.

Posvečena opolnomočenju drugih, Izis podpira prebujanje človeštva, ko se odpravimo v novo svetovno dobo višje dimenzije čutenja in bivanja.

Ko govorimo ozdravljenju Marije Magdalene govorimo o svetosti vode. Voda je kri matere Zemlje, nosi frekvenco in svetlobne kode. Voda je sveta, tako kot so svete vse maternice.

Delo Svečenic temelji na delu s sveto vodo, tudi  MM (Marija Magdalena je Jezusu dan pred križanjem umivala noge s sveto vodo).

Vse to nosi globok pomen sidranja svetlobnih kod skozi njo-vodo. Če tole zdaj bereš in te je pritegnilo si verjetn v sebi nosiš »star seed«, zvezdno seme, modri žarek in si del rodu  Svečenic rdečih vrtnic, morda učenka velikih Svečenic.Če to vibrira s teboj izpostavljam spodaj dva pomembna dejstva, ki jim Svečenice sledijo:

Dvigniti lastno vibracijo in frekvenco za svojo osebno svetlobno poravnavo in služiti skozi svoje poslanstvo za najvišje dobro.
Služiti in kanalizirati skozi svetlobo v pomoč Materi Zemlji in človeštvu.
Voda je najpomembnejši aspekt tega učenja; uporabljati vodo kot svetost za svoje potrebe in hkrati jo na vsakem koraku blagoslavljati s Svetlobo.

Kdo je boginja

svečenica IZIS?

Je velika Kozmična mati. Prinaša vrednost in spoštovanje vlog žene in matere, je zaščitnica magije, narave in zdravljenja. Njeno sočutje, ljubezen in nežnost so jo naredile še posebej cenjeno ženskam skozi čas.

Pokaže nam, da imajo ženske velike zaloge moči in navdiha.

Izis nas ponovno poveže z našimi prirojenimi zdravilnimi močmi, zato jo zdravilci obožujejo. Podpira prizadevanja vseh, da ponovno pridobijo svojo individualno moč in prevzamejo odgovornost za svoje življenje.

Pokaže nam svojo sposobnost zdravljenja sebe in zdravljenja drugih.

Globoko verjamem v to, da je Marija Magdalena, ki je bila učenka v starih templjih Boginje Izis v resnici simbol za Sveti gral, za Sveto posodo, kajti maternica je v resnici tista posoda, ki drži esenco ženskega življenja, ki je direkten stik z ljubeznijo in svetlobo izvora. Egipčani so razumeli, da se modrost zvezde Siriusa sidra v zemeljsko realnost skozi element vode.

Ljubezen Siriusa boš začutila skozi vodo, ki sestavlja večino tvojega telesa in skozi čustva.
Modrost Sofije, ki jo predstavlja boginja Isis in ki so jo svečenice boginje Isis aktivno živele, nam je ponovno na voljo. Celotno učenje mistične šole boginje Isis je usmerjeno v razumevanje, da v svojo vlogo visoke svečenice lahko stopiš samo, ko prepoznaš in v polnosti objameš svojo lastno vrednost ter darilo tega, da si rojena kot ženska.

Čas je, da vsaka ženska prepozna svojo vrednost, da se preneha skrivati in pomanjševati in si resnično dopusti, da v polnosti zasije. Odgovor leži v maternici ženske.

V maternici nosimo-držimo kreativno moč
Kozmosa-UNIVERZUMA.

Maternica je organ, kjer vstopaš v stik s svojo ženstvenostjo. In zanimivo je to, da žensko maternico v mnogih tradicijah imenujejo kar drugo srce.

Na vrh