STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Vibriram
v harmoniji
z vesoljem

Scroll

Draga kozmična ženska, če tole zdaj bereš, si resnično Kozmična. Portal je namenjen izključno temu, da se prebudiš v vsej svoji naravni moči in s svetimi obredi obudiš spomin na starodavne ženske modrosti.

Ni naklučje. Z namenom si odkrila ta portal in če boš prebrala do konca, ti kozmična ženska za začetek srebrnega popotovanja podarja:

2 mantri obilja in 3 glavne ženske sestvine, ki ju lahko vmešaš v svoj »smuti« življenja.

Ne vidim te kot žensko, ki jo je potrebno »spremeniti«

Vidim te močno in svetlo.

Verjamem, da si pripravljena, da res globoko pogledaš vase, osvetliš temne kotičke strahu se soočiš s sabo in se odločiš zase! To je predpogoj prebujanja. Saj smo vendarle v 2021 letu – ženskem kozmičnem letu! Lahko pri tem notranjem vpogledu sodelujeva, če se tako odločiš! Ne, nisem vedeževalka in menim, da so dragocene stvari očesu nevidne. Naj te spomnim!

Si čudovita ženska, si tempelj, si Sveti gral! Ker si vse to, je vse to tudi v tebi! Ne govorim o materialnem, veliko poduka kako manifestirati materialno je dosegljivo mnogo kje. Govorim o zavedanju!

Govorim o vibraciji Vesolja, Velike Kozmične Matere, mame Gaje, o tem, da si več-dimenzionalna ženska, ki dobesedno kot duša pluješ skozi kozmični čas.

TO JE TVOJE ZAVEDANJE. STANJE POPOLNE HVALEŽNOSTI IN ODPUŠČANJA.

Podarjam ti

DVE KOZMIČNI MANTRI OBILJA

ZAPIŠI JU NAJBOLJE, KAR V SRCE IN RESNIČNO VSAK DAN PONOVI NAJVČKRAT, KOLIKOR LAHKO.

9 je število ponovitev, ko spomin začne pomniti

1 Mantra

Odprta sem in sprejemljiva in hvaležna za kozmično inteligenco, ki teče skozi mojo žensko intuicijo.

2 Mantra

Vibriram v harmoniji z vesoljem in obiljem in vem, da vse kar želim, že obstaja.

ŠE NEKAJ PREDEN SE PREBUJANJE ZAČNE:
NAJPREJ »MORAŠ« POSKRBETI ZA SVOJO VIBRACIJO!

3 osnovna dejstva:

1. ZA SVOJE FIZIČNO, ŽENSKO TELO, KI JE TVOJ GRAD NA TRDNIH TEMELJIH IN TVOJE OBZIDJE VARNOSTI.

2. DA TVOJ OGENJ ŽIVLJENJA-ŽENSKA SHAKTI ENERGIJA, KI TE HRANI, VEDNO  DOVOLJ MOČNO GREJE TVOJO ŽIVLJENSKO ENERGIJO-QI  IN TVOJO SRČNO STRAST.

3. IN TRETJE, POTREBUJAVA ŠE TVOJO PRIŽGANO MAGIČNOST, KI PLETE TVOJE SANJE IN POGUM STRASTNEGA KREIRANJA TVOJIH NAJBOLJ PLODNIH POTENCIALOV V POPOLNO MANDALO TEBE!

Vse ostalo so odtenki mavrice, s katerimi boš obarvala svoje sive kotičke neodkritega potenciala.

V  teh treh dejstvih je dovolj ženske kozmične energije, ki bo kos vsem tvojim nižjim vidikom, ki zastirajo sončni vzhod tvojim novim, ljubečim, ustvarjalnim potencialom.

ZAVEDANJE JE NEKAJ, KAR RESNIČNO VEŠ, ČUTIŠ, DA VEŠ!

V osnovi to pomeni, da ti je kot duši že na vstopu v zemeljsko dimenzijo od svojih kozmičnih staršev dana, modrost srca in tvoje maternice!

Tvoja moč modrosti ti daje to, da kakršnokoli pozitivno spremembo integriraš  sama v sebi, kakršenkoli preskok iz zavesti strahu v ljubezen dosežeš, s tem vplivaš na vse Človeštvo.

Zato vedi, četudi misliš drugače, da si zelo pomembna ženska na tem svetu.

Skozi utelešenje svojega največjega potenciala pošiljaš valovanje v kolektivno in podpiraš kolektivno spremembo in prebujanje ostalih.

Kot je rekel Mahatma Gandi:"Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu."

Na vrh