STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Ko vidiš
svojo vizijo, pojdi
v njeno svetlobo.

Scroll

Vidim te močno in svetlo.

Si celovita, Božanska, svobodna in suverena.

Kozmična energija je energija življenja in svetlobe

Življenjsko-kozmična energija, katera nam daje življenje, je univerzalna, in uporabna povsod. Prav ona je tista povezava, ki nam omogoča, da spoznamo in razumemo našo odvisnost od energij Vesolja in obenem orodje, ki nam direktno omogoča vstop v svet duš in razumevanje le teh do tiste meje, ki nam jo dovoljuje naša omejitev v fizičnem telesu.
         
 In tu sem, da odstraniva tančice, ki skrivajo tvojo veličastnost in enkratnost. Tukaj sem, da ti pokažem kako Sveta si in varna v svojem kraljestvu, ki se imenuje ženski  Univerzum - Femiverse.  Ljubezen do sebe je zlati ključ.
 
 V sebi in s seboj nosiš kozmični načrt, nekaj, kar je v tebi že od pradavnine. Poznala si ga, mnoga stoletja nazaj, ta je v tvoji celični strukturi v tvoji notranji kristalni mreži. To je tvoja mapa domovine – tvoj kozmični načrt s tvojim poslanstvo, tukaj na Zemlji. 

Če želiš dostopati do svoje mape, moraš odpreti energijske tokove v telesu, zemeljske in kozmične, vključno skozi srčni prehod

Če nismo pretočne, energija ne teče in se ne moremo ozdraviti in doseči harmonije. Drugo, skozi svoja čustva zaznavamo okolje in se nanj odzivamo, zato je pomembno, da vemo kdaj, zakaj in kako odreagiramo na določena čustva; žalost, jezo, veselje. Vedno se vprašaj, karkoli počneš, kaj čutim in zakaj se tako počutš? Kaj v meni odreagira? V hipu boš vzpostavila pretok energije in ne bo nekje obvisela kot težek kamen.

Glavni energijski tok teče skozi naše telo izpod hrbtenice do vrha glave in povezuje posamezne psihično energetske centre – čakre. Zaradi vrtenja Zemlje pa energiji iz Zemlje in Kozmosa skozi naše telo tečeta v obliki spirale in se tudi prepletata, kar spominja na spiralo DNK verige, tako da ena vijačnica predstavlja Kozmično, druga pa Zemeljsko energijo. DNK je velikanska (makro) molekula, v kateri so shranjene vse informacije o tem, kdo smo v resnici na vsaki ravni.

Iz nje so sestavljeni geni in kromosomi našega fizičnega telesa.

Prav v njej je shranjeno »izgubljeno« znanje o naših telentih, zmožnostih in srčni moči.

Vsebuje vse skrite delčke skrivnostne zloženke, ki priča, da smo močno in večno bitje, da si Boginja. Pomen tega spiralnega pretoka in prepletanja energij so poznale že starodavne civilizacije.

SKOZI ČAS IZGUBLJENA ŽENSKA

Skozi čas, v času patriarhata smo zemljevid svoje dušne zaprisege pometle v temne prostore svoje prestrašene dušo, ko smo bile obsojane, zlorabljene in uničene. Lahko smo le nemo opazovale teptanje naše nežnosti.

Naš matriarhat je bil obsojen na dolga stoletja tišine in pozabe, da bi v svetu lahko zavladal tisti hladni del človeške duše, ki ni prinesel nič dobrega in lepega. Ostal je le naš strah kot ubijajoče orodje za preživetje. Prostor sočutja in ljubezni je postal zelo utesnjen in tih.

Globoko v sebi, srcu vemo, da nas hrepenenje po preteklosti ujame v zapor strahu. In naša tesnoba / skrb za prihodnost nam samo bolj pomaga, da ostanemo v karanteni pred ekspanzivnim prebujajočim se pretokom življenja, genetsko nadgradnjo, po kateri življenje želi, da se aktivira v našem kvantnem genomu.

Ne odreči se svoji rojstni pravici do prostega sodelovanja z Naravno inteligenco.

Ko me izberemo Svobodo, pomagamo drugim, da odkrijejo ključe lastne SVOBODE, ki je (in je vedno bila) znotraj naših Src.

Kaj pomeni FEMIVERSE?

Pomeni svečano žensko, Božansko odgovornost, ki predstavlja duhovno žensko evolucijo na Zemlji. Z letošnjim letom je stopila v popolno suverenost. Zemlja kliče, da stopimo z njo v višjo frekvenco ljubezni in modrosti, ki ji bo pomagala ozdravljati Planet. Vendar najprej moramo ozdraviti sebe. Svoj ženski tok (flow), čutnost, vodo, mehkobo,…

Kaj to pomeni? Razvijati Božansko esenco v najvišje dobro vseh kraljestev - človeškega, živalskega, rastlinskega in mineralnega.

NAČELO Božanske Odgovornosti napeljuje k temu, da smo prav vsi odgovorni za svojo energijo.

Do te odgovornosti vstopamo skozi ženske oči videnja, čutenja in intuitivnega opazovanja. Ženska energija poraja, neguje, hrani, ohranja in toplo boža. Vsaj tako bi moglo biti. To načelo nosimo vse-vsi v svojem srcu.

Najpomembnejši vaji sta SOČUTJE IN NENASILNA KOMUNIKACIJA.

Te vaje so temelj popotovanja, ki se ves čas širi preko VIRA/STVARNIKA . Višjo zavest ali "Jaz sem" je potrebno v skladu z načelom sočutja in nenasilne komunikacije posebej ponotranjiti pri sebi.
Ljubezen ni Beseda, ampak esenca, moč in vibracija. Življenje! Kristusova ljubezen je utelešena človeška ljubezen, samo nekaj milijonov krat močnejša.

Vzemi si čas, oceni svoje življenje in ugotovi, zakaj si kjer si in kam greš?

Kaj te resnično radosti in osrečuje?

 

Na vrh