STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ZMAJEVA KRI/jaspis – kristal prizemljitve in vitalnosti (kocka) v spirali

Jaspis je globoko ZELENE barve z vzorci bele in krvavo rdeče barve. Še kako primerno ime za ta kamen, saj jaspis Zmajeva kri (Dragonblood) povečuje pogum in vitalnost.Prizemljuje.
Kristal zmajeva kri vam pomaga, da “krotite” zmajeve energije, povezane z obvladovanjem življenja – kroti vašega notranjega zmaja. Pomaga vam vzpostaviti ravnotežje in imeti pogum za premagovanje ovir, da lahko dosežete svoje cilje z izboljšanjem svojega Chi-ja.
Zmajeva kri je zaščitniški kristal avre. Privlačen je tudi za otroke. Pomaga jim, da se povežejo z mitskimi bitji in čarobno energijo sveta okoli njih.
Pomaga jim tudi verjeti resnici v svojem srcu, ne glede na to, kaj jim bo svet povedal.
Kristal:3,5 x 3,5 cm na vrvici

12,90 

Opis

Jaspis – KRISTAL ZMAJEVA KRI izvira iz grške besede ‘iaspis’, ki pomeni marogast kamen, ki je običajno rdeče, rjave ali zelene barve, in ki je bil v starem svetu zelo priljubljen in smatran kot »biser«.
V 4. Stoletju so ga imenovali »veliki prinašalec dežja«, kot tudi so ga uporabljali za krepitev želodca in za zdravljenje ginekoloških težav. Nekateri ga še danes uporabljajo za odganjanje zli duhov in kot zaščito pred kačjimi in pajkovimi piki.

Jaspis ti daje pogum, da spregovoriš svojo resnico in za doseganje osebne neodvisnosti.

Jaspis je globoko ZELENE barve z vzorci bele in krvavo rdeče barve. Še kako primerno ime za ta kamen, saj jaspis Zmajeva kri povečuje pogum in vitalnost.
Dragonblood aktivira čakre in spodbuja ustvarjalnost na vseh ravneh. Pomaga pri osebnem zdravljenju, pomaga pri preteklih in sedanjih življenjskih težavah, ki blokirajo čustveno zrelost in odzivnost.

Na vrh