STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

DIVINE YONI CRYSTAL RITUAL – Kristalni vdih matere Zemlje/uravnotežena maternica, 50 g

ZELIŠČA S KRISTALOM KARNEOL
Primerna je za ženske z urejenimi ali daljšim menstrualnimi cikli, ki traja nekje več kot 29-30  dni.

Ta mešanica zeli se uporablja kot preventiva, predvsem pa, kadar imamo v maternici krče, ki nastopijo v času pred menstruacijo, torej boleče menstruacije. Ti krči so po TKM opredeljeni kot stagnacija qi-ja in krvi v maternici. Kar 85% žensk imajo težavo z menstrualnimi krči. Priporoča se tudi za čiščenje maternice po mesečnem perilu, ko se pojavi rjavkast izcedek,da sem maternica popolnoma izčisti.

Parna kristalna kopel podpre tudi energetsko čiščenje maternice.

13,90 

Šifra: MAT-009 Kategorija:

Opis

Yoni-kristalni  čajček za uravnoteženo maternico vsebuje 100% naravna zelišča in rožice, ki so skrbno nabrana in izbrana upoštevajoč vse varne postopke.

V paketku se mešajo  suhi delci malininih listov, vrtnice, sivke, rmana, plahtice, rdeče detelje, deljenolistne srčnice, kitajske angelike, plešca in preslice.

ESENCA KRISTALA:

V paketku se nahaja tudi kristal karneol obdan z bakreno žico. Tega uporabi pri vsaki kopeli in ga ob koncu rituala samo nežno speri pod  tekočo vodo in ga (de) programiraj.

Element zemlje: kristal karneol in  bakrena žica sta močna prevodnika energije in povezujeta lastnosti zeliščne mešanice v eno celoto in na višjo raven. S tem se doseže, da se esenca rastlin, ki vsebuje yin/yang soma energijo poveže še z elementom kovine, zemlje in vode.

OPIS

100% naravna MEŠANICA ZELIŠČ IN ROŽIC je posebej prilagojena za vse ženske, ki želijo svojo maternico do-dobra očistiti.

Primerna je za ženske z urejenimi ali daljšim menstrualnimi cikli, ki traja nekje več kot 29-30  dni. Tiste ženske, ki jemljejo kontracepcijo v obliki tabletk je še posebej priporočljiva. Ta mešanica zeli se uporablja kot preventiva, predvsem pa, kadar imamo v maternici krče, ki nastopijo v času pred menstruacijo, torej boleče menstruacije. Ti krči so po TKM opredeljeni kot stagnacija qi-ja in krvi v maternici. Kar 85% žensk imajo težavo z menstrualnimi krči. Rešitev za to je vaginalna parna kopel v kombinaciji z abdominalno masažo. Parna kopel podpre tudi energetsko čiščenje maternice. Nega, ki si jo podarimo s tem ritualom nas povabi v globljo povezanost s sabo, s sveto žensko energijo in z odnosom do svoje seksualnosti.

Kopel pripomore k lažjemu luščenju maternice, da se odpre, blagodejno vpliva na vaginalno floro in cirkulacijo krvi.

Z enim paketom zeliščnih mešanic lahko pripravite 10 vaginalnih parnih kopeli.

Maksimalen čas yoni parne kopeli za to mešanico je 10-15 minut! Poslušaj svojo žensko intuicijo.

Zavri 2 litra vode. Dodaj 2-3 jedilne žlice zeliščno-cvetlične mešanice, pokrij in pusti stat, da se ustvari alkimija vseh elementov narave. Ko je para topla in prijetna, lahko začneš svoj ritual.

Namaste

Na vrh