STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ORGANIC GOODNESS, dišeči vrtnični sojin vosek

V kraljestvu duhovnosti ima vrtnica moč, da pomladi utrujeno duše, ponuja tolažbo, upanje in tolažbo v času stiske. Njeno bistvo nas lahko opomni, da si vzamemo trenutke zase, gojimo tišino v sebi in negujemo lastno dobro počutje.
Naraven sojin vosek odišavljen z eteričnimi olji. Sojin vosek ne proizvaja dima, zato v okolje, v katerem se uporabljajo, ne sprošča CO2.
Z mamljivim vonjem vrtnice in simbolom rože življenja.
Vrtnice so od nekdaj povezovali z zdravilnimi lastnostmi in terapevtskimi koristmi. Njihovo esenco so v različnih starodavnih tradicijah uporabljali za pomiritev uma, dvig duha in ponovno vzpostavitev čustvenega ravnovesja.

Narejeni iz etično pridobljenega sojinega voska, brez toksinov, voski dolgo dišijo, saj so prepojeni z dišavo naravnih eteričnih olj.
Navodila: V gorilnik za aromaterapevtsko olje postavite talino voska. Spodaj prižgite čajno svečko in uživajte v aromi. Ko končate, preprosto obrišite gorilnik za naslednjič.
Nakup pomaga podpreti več kot 10.000 družin v Indiji. Pomaga tudi podpreti otroke, ki so zelo revni in so izgubili enega ali oba starša, tako da jim zagotovi šolanje.
Hrani izven dosege otrokin hišnih ljubljenčkov.
Ne izpostavljaj sončni svetlobi.

Teža: 40 gramov
V paketku je za 7 do 8 kosov.

7,50 

Na vrh