STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

SELENITNA LUČKA, 20 cm

Selenitna super lučka je znana po svojih čistilnih in zdravilnih sposobnostih in lahko pomagajo očistiti negativno energijo iz naših čaker in okolice.

Lučke so še močnejši generator svetlobe kot same selenitne skulpture.

S kristalom selenita takoj dvigneš nivo svoje energije, saj v sebi nosi čisto svetlobo in ko ga položiš na svoje teme (tvojo krono na glavi, skozi katero vate teče življenjska energija- Qi) začneš dobesedno polniti svoje baterije.

Super lučke iz selenita, ki jo priklopiš, ti cel dan dviguje energijo v prostoru in prinaša svetlobo v tvoje celice.  Velja: svetle celice = zdravo telo.

Selenit čisti auro, prostor in druge kristale. Je lunin kristal, ki pomirja, prinaša jasnost in ustvarja energijsko zaščito.

Lastnosti minerala: SELENIT – KRISTAL  NOVE  DOBE MARIJINO STEKLO (drugo ime).

Lučka iz selenita, postavljena v spalnico ali dnevno sobo, bo v prostor vnesla veselje in mir. V spalnici bo omogočila tudi boljši in mirnejši spanec.

35,00 

Kategorija:

Opis

Selenit je eden redkih kristalov, ki hitro odpravi energijske blokade, pospeši pretoke in čisti negativne energije. Zato je eden najbolj priljubljenih med kristali za dom in poslovne prostore. Če ste energijsko pod neugodnim vplivom določene osebe ali situacije, selenit odstrani vsako obliko negativne energije. Znan pa je tudi po tem, da čisti druge kristale in povečuje moč njihovega delovanja.

Vibracija:  njegova vibracija krepi intuicijo ter prinaša v naša življenja vibracijo ljubezni in sreče. Je kristal 7 čakre, ki pomirja in raztaplja vzorce, plast za plastjo, saj s seboj nosi eno najmočnejših energij “nove vibracije na Zemlji”. Je izjemen ojačevalec drugih kristalov, zato ga zdravilci pogosto uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali.

Selenit vam bo pokazal, kje so vaši največji potenciali. Očisti vašo avro in dvigne energijsko vibracijo, ta pa je pomembna za preprečevanje občutkov žalosti, strahu, jeze in tesnobe. S selenitom se lahko s pomočjo meditacije znebite tudi stresa.

Če se počutite obremenjene, brez energije ali vas mučijo skrbi, je selenit prava izbira za vas. Ima zelo nežno, vendar visoko vibracijo, ki vam bo pomagala sprejeti dobre odločitve (takšne, ki so v vaše najvišje dobro) in pri njih tudi vztrajati. Pomaga za lažjo sprostitev, boljše spanje in čustveno stabilnost.

Afirmacija za selenit: Spuščam vsakršno energijo, ki ni moja, in kličem svojo energijo nazaj k sebi.

UPORABA

Selenita ne čistite z vodo. Priporočamo energijsko čiščenje in polnjenje na svetlobi polne lune. Naredite ga preprosto tako, da v noči polne lune postavite selenit na mesto, kjer ga lahko obsije lunina svetloba.

Pomembno je, da tega kristala ne zmočite, saj se v vodi topi.

Na vrh