STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ORGANSKI OSMATHUS ABSOLUT, 5 ml

Nebeško olje, zelo prijetno za čute.
Je močan duševni stimulator, ki pošilja signale užitka in sreče v možgane.
Ta absolut je resnično lep, neverjetno globok in cenjen dragulj v cvetlični absolutni kroni vonjav.
Čustveno in energjsko je osmathus absolut eterično olje očiščuje in poživlja.

SPODBUJA POZITIVNO ENERGIJO,POMAGA ZMANJŠATI NAPETOST IN STRES, primeren za duhovno delo.
Je zelo zapeljiv cvetlični absolut, začetna zgornja nota absoluta Osmantusa je nekoliko sadna in sladka, primerljiva morda z uživanjem rumenih sliv Mirabelle pozno poleti.
V tradicionalni kitajski medicini je osmanthus znan po svojih antioksidativnih, antirevmatičnih in protibakterijskih lastnostih.
Zaradi svoje aromatične vrednosti je imenovan “cvetlični zeliščni čas” in se uporabljakot tisane.
Uporaba v kozmetiki:
– odličen dodatekk izdelokm za nego kože, pomaga nahraniti in zmehčati kožo,
– je odstrigent, protimikroben in protivneten.

21,50 

Opis

Jeenifer Peace Rhind v svoji knjigi o eteričnih oljih navaja, da je Osmathus ZELO POMIRJUJOČ, TOLAŽILEN, vzbuja NAVDIHUJOČE OBČUTKE VESELJA IN SREČE, zaradi česa je priljubljena izbira za meditacije in duhovno delo.

UPORABA

Uporablja se v cvetličnih parfumih in podlagah visokega razreda, še posebej dobro se meša s cassie/CIMET, modrim lotosom, mimozo, cvetom pomaranče, breskev CO2. “Osmantus je treba obravnavati tudi kot vodilno cvetlično-sadno noto. “

Dežela Osmathusa je Kitajska.

Organska ekstrakcija.

Aroma: Osmanthus  ima saden, usnjen, rahlo zadimljen, sladek, cvetlični vonj.

VARNA UPORABA

Pri uporabi v izdelkih vsekakor velja previdnost pri doziranju, saj gre za čisti koncentrat z visoko intenzivnim vonjem. 0,5 – 2% olja razredčimo v baznem olju za masažo, pomešanega v vodi za izparilnik, mešanico v razpršilu za potpuri, kot parfum, 3 – 5 kapljic za kopel.

Npr. v 100g baznega olja za aromaterapijo ali za različne vrste mazil je priporočljivo dodati samo dve kapljici Absoluta, oziroma le toliko, da se doseže želeni vonj (npr. za isto intenziteto na isti količini se uporabi 10 kapljic eteričnega olja).
Če želite izdelati preprost parfum vzamete 10ml Jojobinega olja in dodate 2 kapljici Absoluta. Čisti ekstrakt na koži uporabljamo le v mikro odmerku.

Na vrh