STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Organic Goodness organske dišeče palčke – FRANKINCENSE oz. kadilna bosvelija

Ročno zvite dišeče palčke Masala, pripravljene iz naravnega lesnega prahu in izvlečkov zeliščnih eteričnih olj, s 96 % organskih materialov. Ročno izdelano v Indiji, obogatite svoj dom s to bogato izkušnjo, ki pomaga zbistriti um, povečati zavedanje in ustvariti avro pozitivne energije.
Potopite se v dobo stare indijske tradicije prižiganja kadila – pomaga pri čiščenju uma, krepi zavedanje sebe med meditacijo in ustvarja avro pozitivne energije.
Kadilo pomaga pri človekovi duhovnosti in astralni moči. Uporablja se za zaščito in odganjanje negativnosti. Pomaga pri meditaciji, koncentraciji in pomaga inducirati duhovne vizije. Uporablja se za čiščenje prostorov, kristalov in predmetov. Znan je tudi po tem, da ščiti pred nizko vibracijo in privablja srečo.

Specifikacije izdelka:

Vsebina: 15 g (cca 15 palčk)
Ročno izdelano v Indiji, z veliko pozornostjo in ljubeznijo
96% ekološka sestavina
Kartonska embalaža iz recikliranih materialov

Opisi so splošne informacije in se ne nanašajo na diagnostiko in zdravljenje. Pri zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim zdravnikom.

3,30 

Opis

Organic Goodness je linija 100% ekoloških in etičnih izdelkov, izdelanih izključno iz surovin naravnega izvora brez uporabe strupenih elementov, z elegantno in prefinjeno embalažo v recikliranem papirju in za izdelavo katerih ni uporabljeno otroško delo. Naravna sestava linije Organic Goodness je certificirana s strani Biocert International.
Sestavine: bambusova palčka, naravna kadilna smola, aktivno oglje, voda iz ekološkega sladkornega trsa, prašek iz lubja, lesni prah, organska eterična olja.

Na vrh