STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALI MANIFESTACIJE – JAZ SEM POPOLNA, ženski kristali/yin moč

Draga kristalna ženska,

zate sem napolnila mošnjiček z vibracijo mame Gaje.

Mošnjiček “Jaz sem popolna” skriva svet čudovitih ženskih/yin zemeljskih kristalčkov, ki te bodo podprli v tvojih iskrenih namerah. V mošnjičku je 11 kristalov, ki vibrirajo prizemljenost, pogum, moč, ljubezen, varnost.

Na primer: Onix – je kamen moči in daje podporo v najtežjih trenutkih v življenju, Jaspis- zmajeva kri aktivira in uravnoteži vse čakre, krepi odločnost in vztrajnost, ki sta potrebna za lažji premik k velikim ciljem in prizadevanjem. Karneol krepi samozaupanje, kreativnost in samozavest.

Mošnjiček vedno nosi s seboj, lahko ga imaš v torbici, na pisalni mizi, vedno nekje blizu sebe. Bodi spoštljiva do svojih podpornih kristalov, lahko se z njimi pogovarjaš, jim zaupaš.

Lahko jih podariš kot čudovito darilo svoji prijateljici.

Skrbno jih varuj le zase in hvaležni ti bodo.

Naj pridejo v tvoj topli objem.

35,00 

Kategorija:

Opis

Kristali in minerali, imajo življenje in zgodbo, ki nam jo pripovedujejo. Vibrirajo v popolnoma brezhibnem sorazmerju. V njih je fantastična energija neposredno iz narave, čista in močna kot narava. V njih je shranjena duša, ritem in resnična vibracija planeta.

Ko smo se oddaljili od narave smo izgubili svojo sposobnost občutenja vibracij in usklajevanja z njo. V naši želji po osvajanju, zmagah in ustvarjanju umetnega okolja, smo zgradili pregrado, ki nam preprečuje, da bi čutili in doživljali resnično resničnost.
Kristali nam s svojo čarobno energijo pomagajo stopitiv svet zaupanja.
Ni vsak kristal za vsakega. Pravijo, da te pravo kristal pokliče. Ljudje kristalov ne uporabljajo, ker jih ne poznajo. Zato sem ustavrila čarobne mošnjičke s skupino kristalov, ki delujejo na opisanem področju življenja. Če rabiš podporo v ljubezni, te kliče mošnjiček s kristali, ki vibrirajo toplino in srčnost. Ali pa harmonija za mladostnika, itn.

Čarobnost življenja je, da si sami kreiramo življenje. Vse, kar se nam v življenju ta trenutek dogaja, smo si nekoč, najprej zamislili v svojem umu, in nato te misli, preprosto poslali v vesolje.

O KRISTALIH

Imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Lepo in s spoštovanjem skrbi zanje in tako bodo oni skrbeli zate. 1x na teden jih očisti pod curkom mlačne vode in ob vsaki polni luni prečisti in napolni z njeno nežno energijo.

Kako čistiti kristale?

ČIŠČENJE KRISTALOV – kdaj in kako očistiti kristale?

Znano je, da kristali absorbirajo negativno energijo, ki jo nato sčasoma začnejo oddajati v svojo okolico. Zato je za vse, ki uporabljajo kristale, čiščenje obvezno in nujno opravilo.

KAKO ČISTITI KRISTALE

KADILA: S kadili lahko zelo učinkovito očistite vse vrste kristalov. Uporabite lahko beli žajbelj, palo santo, sandalovino in druga kadila ter kadilne mešanice. Kristale izpostavite kadilu za vsaj 20-30 sekund.
LUNINA SVETLOBA: Ob polni luni postavite kristale na okensko polico ali pa direktno na zemljo. To lahko storite tudi ob oblačnem vremenu, saj bo učinek čiščenja popolnoma enak. Kristale lahko še dodatno zaščitite (npr. pred dežjem) tako, da jih pokrijete s stekleno posodo. Ta metoda je še posebej priporočljiva za tiste kristale, ki niso primerni za čiščenje v vodi.
SONČNA SVETLOBA: Podobno kot lunina svetloba ima tudi sončna svetloba ugoden vpliv na čiščenje kristalov. Bodite previdni in kristalov ne puščajte predolgo na Soncu, saj lahko le-ti zbledijo (ametist, roževec).
VODA: Kamen držimo pod tekočo vodo vsaj 30 sekund. Za to obliko čiščenja so še posebej primerni naravni izviri, čisti potočki in reke. Meditirajte, da skozi njih teče čista svetloba iz Vira.
ZVOK: Kristale lahko očistimo tudi z zvokom, npr. s tibetanskimi pojočimi skledami, ki ob udarcih lesene palice ob skledo, oddajo ton, ki je hkrati pomirjajoč in čistilen. Kristalov ne dajajte direktno v skledo, saj jih lahko zvočna vibracija poškoduje. Dovolj je, če jih postavite v neposredno bližino sklede.
VIZUALIZACIJA: Vzemite kristal v roke, se sprostite in vizualizirajte snop bele svetlobe, ki obdaja kristal. Vizualizacija naj traja toliko časa, dokler ne začutite, da je kristal energetsko očiščen.
S KRISTALI: Kristali kot so ametist, kamena strela, selenit, hematit ipd. pomagajo čistiti druge kristale. Želene kristale le položite v bližino ‘čistilnih’ kristalov in pustite, da se očistijo.

Kdaj čistiti kristale?

KDAJ ČISTITI KRISTALE:

– kadar dobite nov kristal,
– če kristala niste še nikoli očistili,
– kadar ste kristal uporabljali za zdravljenje,
– kadar ste kristal uporabljali z namenom uravnoteženja čaker,
– če ste kristal nosili ves dan,
– kadar je bil nekdo drug v neposrednem stiku z vašimi kristali,
– vsaj enkrat mesečno (najbolje ob polni luni),
– kadar menite, da kristal potrebuje čiščenje.

Katere kristale si izbrala?

Tvoj čarobni kristalni mošnjiček nosi pravo moč mame Gaje.

V njem se družijo:

 • gospod Onix/ kamen moči, daje podporo v najtežjih trenutkih v življenju, ko mirno spiš te zaščiti, kamen, lajša osamljenost,
 • Boginja Aventurin/kristal srčne čakre, odpravlja energetske blokade in čisti polje avre,
 • Boginja Ametist/umirja in harmonizira, velja za močen zaščitni kamen, ki čisti prostor negativnih energij ščiti pa tudi tvoje energetsko polje,
 • Boginja Roževec/ta kristal oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče, ko ga nosimo, postanemo bolj samozavestni, prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni,
 • Kraljica  Karneol/Krepi intuicijo, na podlagi katere nato sprejemamo prave odločitve, uči nas ločiti med potrebami in željami, nas energijsko prizemljuje ter nas notranje uravnoveša, je kristal tolažbe,
 • gospod Gorski kristal/kristal aktivacije (čisti in dviguje vibracijo kristalom okrog sebe), tudi:  je ”kristal vseh kristalov”, čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro, odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade,
 • Kraljica  “mahovni Agat“/ je močno povezan z naravo in je kamen novih začetkov, sprošča blokade, pomaga razvijati moč, izboljšuje samozavest in krepi pozitivne osebnostne lastnosti, zmanjšuje strah oziroma tremo pred javnimi nastopi, mahovni ahat privlači obilje in je kamen bogastva,
 • gospod Tigrovo oko/primeren je za prizemljitev in zaščito ter nam daje občutek varnosti, učinkovito lajša depresijo,  za meditacije, v tem primeru ga uporabljamo na področju tretjega očesa-poveča naše nadčutne sposobnosti, njegova zlata barva predstavlja sposobnost manifestacije vseh naših idej v fizični svet,
 • Boginja  Labradolit/ščiti naše aurično polje, krepi duševno moč in intuitivne sposobnosti, kot so telepatija in jasnovidnost, ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi,
 • Boginja Garnet/poznan tudi pod imenom »kamen zdravja«, vpliva in zdravi blokade v spolnem življenju, ki so nastale v tem ali preteklih življenjih, pomaga pri odpuščanju in spuščanju energije, ki ti ne služi več, pomaga ti, da se prepustš toku življenja in zaupamo notranjemu vodstvu,
 • Boginja Jaspis/zmajeva kri, kamen osebne moči, pomagal ti bo pri razvoju tvoje resnične osebnosti  in raztapljanju napačne samopodobe.Lastnosti:
  • zagotavlja moč, pogum in vitalnost
  • pomaga pri soočanju s težavami in zdravljenju potlačenih čustvenih težav
  • močno centriranje in ozemljitev
  • pomaga pri doseganju ciljev
  • privlači denar, spodbuja ustvarjalnosti.
Na vrh