STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALI MANIFESTACIJE – JAZ SEM MAGNET ZA OBILJE

Draga kristalna ženska,

zate sem napolnila mošnjiček z vibracijo mame Gaje.

Mošnjiček “Jaz sem magnet za obilje” skriva svet čudovitih  zemeljskih kristalčkov, ki te bodo podprli v tvojih iskrenih namerah. V mošnjičku je 7 kristalov, ki vibrirajo obilje, pogum, svetlobo, moč in ljubezen. Kristali so tako živi v svoji vibraciji, da sem jih poimenovala kar “Boginje in Kraljice”.

Na primer:

  • Kraljica Citrin/ je kristal uspeha in obilja, v naše življenje privablja obilje in nam ga pomaga tudi obdržati, nekateri trgovci ga imajo v svoji blagajni,  citrin je eden izmed kristalov, ki negativno energijo razbija in je ne vleče nase, zato ga ni potrebno čistiti, drži se ga sloves, da je generator in izreden čistilec, je tudi močan zaščitni kamen, ki ščiti avro, uporablja se tudi pri odpravljanju depresij, strahu.

Mošnjiček vedno nosi s seboj, lahko ga imaš v torbici, na pisalni mizi, vedno nekje blizu sebe. Bodi spoštljiva do svojih podpornih kristalov, lahko se z njimi pogovarjaš, jim zaupaš.

Lahko jih podariš kot čudovito darilo svoji prijateljici.

Skrbno jih varuj le zase in hvaležni ti bodo.

Naj pridejo v tvoj topli objem.

25,90 

Kategorija:

Opis

Kristali in minerali, imajo življenje in zgodbo, ki nam jo pripovedujejo. Vibrirajo v popolnoma brezhibnem sorazmerju. V njih je fantastična energija neposredno iz narave, čista in močna kot narava. V njih je shranjena duša, ritem in resnična vibracija planeta.

Ko smo se oddaljili od narave smo izgubili svojo sposobnost občutenja vibracij in usklajevanja z njo. V naši želji po osvajanju, zmagah in ustvarjanju umetnega okolja, smo zgradili pregrado, ki nam preprečuje, da bi čutili in doživljali resnično resničnost.
Kristali nam s svojo čarobno energijo pomagajo stopitiv svet zaupanja.
Ni vsak kristal za vsakega. Pravijo, da te pravi kristal pokliče. Ljudje kristalov ne uporabljajo, ker jih ne poznajo. Zato sem ustavrila čarobne mošnjičke s skupino kristalov, ki delujejo na opisanem področju življenja. Če rabiš podporo v ljubezni, te kliče mošnjiček s kristali, ki vibrirajo toplino in srčnost. Ali pa harmonija za mladostnika, itn.

Čarobnost življenja je, da si sami kreiramo življenje. Vse, kar se nam v življenju ta trenutek dogaja, smo si nekoč, najprej zamislili v svojem umu, in nato te misli, preprosto poslali v vesolje.

O KRISTALIH

Imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Lepo in s spoštovanjem skrbi zanje in tako bodo oni skrbeli zate. 1x na teden jih očisti pod curkom mlačne vode in ob vsaki polni luni prečisti in napolni z njeno nežno energijo.

Kako čistiti kristale?

ČIŠČENJE KRISTALOV – kdaj in kako očistiti kristale?

Znano je, da kristali absorbirajo negativno energijo, ki jo nato sčasoma začnejo oddajati v svojo okolico. Zato je za vse, ki uporabljajo kristale, čiščenje obvezno in nujno opravilo.

KAKO ČISTITI KRISTALE

KADILA: S kadili lahko zelo učinkovito očistite vse vrste kristalov. Uporabite lahko beli žajbelj, palo santo, sandalovino in druga kadila ter kadilne mešanice. Kristale izpostavite kadilu za vsaj 20-30 sekund.
LUNINA SVETLOBA: Ob polni luni postavite kristale na okensko polico ali pa direktno na zemljo. To lahko storite tudi ob oblačnem vremenu, saj bo učinek čiščenja popolnoma enak. Kristale lahko še dodatno zaščitite (npr. pred dežjem) tako, da jih pokrijete s stekleno posodo. Ta metoda je še posebej priporočljiva za tiste kristale, ki niso primerni za čiščenje v vodi.
SONČNA SVETLOBA: Podobno kot lunina svetloba ima tudi sončna svetloba ugoden vpliv na čiščenje kristalov. Bodite previdni in kristalov ne puščajte predolgo na Soncu, saj lahko le-ti zbledijo (ametist, roževec).
VODA: Kamen držimo pod tekočo vodo vsaj 30 sekund. Za to obliko čiščenja so še posebej primerni naravni izviri, čisti potočki in reke. Meditirajte, da skozi njih teče čista svetloba iz Vira.
ZVOK: Kristale lahko očistimo tudi z zvokom, npr. s tibetanskimi pojočimi skledami, ki ob udarcih lesene palice ob skledo, oddajo ton, ki je hkrati pomirjajoč in čistilen. Kristalov ne dajajte direktno v skledo, saj jih lahko zvočna vibracija poškoduje. Dovolj je, če jih postavite v neposredno bližino sklede.
VIZUALIZACIJA: Vzemite kristal v roke, se sprostite in vizualizirajte snop bele svetlobe, ki obdaja kristal. Vizualizacija naj traja toliko časa, dokler ne začutite, da je kristal energetsko očiščen.
S KRISTALI: Kristali kot so ametist, kamena strela, selenit, hematit ipd. pomagajo čistiti druge kristale. Želene kristale le položite v bližino ‘čistilnih’ kristalov in pustite, da se očistijo.

Katere kristale si izbrala?

Tvoj čarobni kristalni mošnjiček nosi pravo moč mame Gaje.

V njem se družijo:

  • Kraljica Citrin/ je kristal uspeha in obilja, v naše življenje privablja obilje in nam ga pomaga tudi obdržati, nekateri trgovci ga imajo v svoji blagajni,  citrin je eden izmed kristalov, ki negativno energijo razbija in je ne vleče nase, zato ga ni potrebno čistiti, drži se ga sloves, da je generator in izreden čistilec, je tudi močan zaščitni kamen, ki ščiti avro, uporablja se tudi pri odpravljanju depresij, strahu.
  • Kraljica Pirit je kristal intelekta in zaščite, zaradi njegove »zlate« barve pa mu pripisujejo tudi, da je kamen bogastva in dobre sreče, pirit je povezan z ustvarjalnostjo, omogoča razvoj in odkritje talentov, ki jih skrivamo v sebi, kot kamen intelekta, povečuje sposobnost pomnjenja, je tudi močan zaščitni kristal in zelo primeren za ozemljitev, razbremenjuje blokade, strah in stres, s piritom lahko skozi meditacijo učinkovito uravnovesite energije. Kamorkoli ga boš postavila, bo dovajal izredno močno energijo.
  • Boginja Aventurin/kristal srčne čakre, odpravlja energetske blokade in čisti polje avre,
  • Boginja  Labradolit/ščiti naše aurično polje, krepi duševno moč in intuitivne sposobnosti, kot so telepatija in jasnovidnost, ker nas ščiti pred vdori tujih energij, je zelo primeren za tiste ljudi, ki delajo v poklicih, kjer imajo veliko stika z ljudmi,
  • Gospod Tigrovo oko/ močan kristal, ki vliva novo moč in stabilnost ter pomaga, da vidimo izhod v temnih obdobjih življenja, prinaša bogastvo in nove priložnosti, med drugim se že stoletja nosi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki, prav tako naj bi tigrovo oko povečalo moč vibracij, ki jih oddajo drugi kristali,
  • Kraljica Selenit/ je dobila svoje ime po grški boginji lune Seleni, to je prastari mineral in je eden od najmočnejših kristalov za nove vibracije na Zemlji, selenit lahko premakne energijske blokade iz fizičnih in eteričnih telesih, zato je močno priporočljiv pri energijskih, spiritualnih in šamanskih zdravljenjih. Selenit je kristalizirana oblika mavca.
  • Gospod Sončev kamen/ simbol sonca in v sebi nosi energijo svetlobe, ta močna in topla energija lahko v vas prebudi skrito moč za premagovanje težav, sončev kamen je radosten kamen, vzpodbuja odprtost, toplino in prijaznost, če ga položite na solarni pleksus, pomaga odgnati tesnobo in ugodno vpliva na depresijo, sončev kamen povečuje seksualno moč in kreativnost, posebno pa je povezan s spolno čakro.

 

Na vrh