STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KRISTALI MANIFESTACIJE – HARMONIJA MLADOSTNIKA

Draga kristalna ženska,

zate sem napolnila mošnjiček z vibracijo mame Gaje.

Mošnjiček “Harmonija mladostnika” skriva svet čudovitih zemeljskih kristalčkov, ki te bodo podprli v tvojih iskrenih namerah. V mošnjičku je 6 kristalov, ki vibrirajo pogum, svetlobo, samozavest in harmonija Kristali so tako živi v svoji vibraciji, da sem jih poimenovala kar “Boginje in Kraljice”.

Na primer:

  • Sodalit imenujemo kamen govorcev, saj jim je v veliko pomoč pri jasnem izražanju in javnih govorih. Velja za talisman ustvarjalnosti in komunikacije.Umirja in odpravlja stres. Stimulira desno polovico možganov, zaradi tega smo bolj spontani.

Mošnjiček vedno nosi s seboj, lahko ga imaš v torbici, na pisalni mizi, vedno nekje blizu sebe. Bodi spoštljiva do svojih podpornih kristalov, lahko se z njimi pogovarjaš, jim zaupaš.

Kristale  harmonije lahko podariš kot čudovito darilo mladostnici/ku.

Skrbno jih varuj le zase in hvaležni ti bodo.

Naj pridejo v tvoj topli objem.

25,90 

Kategorija:

Opis

Kristali in minerali, imajo življenje in zgodbo, ki nam jo pripovedujejo. Vibrirajo v popolnoma brezhibnem sorazmerju. V njih je fantastična energija neposredno iz narave, čista in močna kot narava. V njih je shranjena duša, ritem in resnična vibracija planeta.

Ko smo se oddaljili od narave smo izgubili svojo sposobnost občutenja vibracij in usklajevanja z njo. V naši želji po osvajanju, zmagah in ustvarjanju umetnega okolja, smo zgradili pregrado, ki nam preprečuje, da bi čutili in doživljali resnično resničnost.
Kristali nam s svojo čarobno energijo pomagajo stopitiv svet zaupanja.
Ni vsak kristal za vsakega. Pravijo, da te pravo kristal pokliče. Ljudje kristalov ne uporabljajo, ker jih ne poznajo. Zato sem ustavrila čarobne mošnjičke s skupino kristalov, ki delujejo na opisanem področju življenja. Če rabiš podporo v ljubezni, te kliče mošnjiček s kristali, ki vibrirajo toplino in srčnost. Ali pa harmonija za mladostnika, itn.

Čarobnost življenja je, da si sami kreiramo življenje. Vse, kar se nam v življenju ta trenutek dogaja, smo si nekoč, najprej zamislili v svojem umu, in nato te misli, preprosto poslali v vesolje.

O KRISTALIH

Imajo zdravilne lastnosti in prinašajo blagoslove in pozitivno energijo. So močan prevodnik in oddajnik zemeljskih energij za zaščito tvojega prostora in privabljanja obilja.
Lepo in s spoštovanjem skrbi zanje in tako bodo oni skrbeli zate. 1x na teden jih očisti pod curkom mlačne vode in ob vsaki polni luni prečisti in napolni z njeno nežno energijo.

Kako čistiti kristale?

ČIŠČENJE KRISTALOV – kdaj in kako očistiti kristale?

Znano je, da kristali absorbirajo negativno energijo, ki jo nato sčasoma začnejo oddajati v svojo okolico. Zato je za vse, ki uporabljajo kristale, čiščenje obvezno in nujno opravilo.

KAKO ČISTITI KRISTALE

KADILA: S kadili lahko zelo učinkovito očistite vse vrste kristalov. Uporabite lahko beli žajbelj, palo santo, sandalovino in druga kadila ter kadilne mešanice. Kristale izpostavite kadilu za vsaj 20-30 sekund.
LUNINA SVETLOBA: Ob polni luni postavite kristale na okensko polico ali pa direktno na zemljo. To lahko storite tudi ob oblačnem vremenu, saj bo učinek čiščenja popolnoma enak. Kristale lahko še dodatno zaščitite (npr. pred dežjem) tako, da jih pokrijete s stekleno posodo. Ta metoda je še posebej priporočljiva za tiste kristale, ki niso primerni za čiščenje v vodi.
SONČNA SVETLOBA: Podobno kot lunina svetloba ima tudi sončna svetloba ugoden vpliv na čiščenje kristalov. Bodite previdni in kristalov ne puščajte predolgo na Soncu, saj lahko le-ti zbledijo (ametist, roževec).
VODA: Kamen držimo pod tekočo vodo vsaj 30 sekund. Za to obliko čiščenja so še posebej primerni naravni izviri, čisti potočki in reke. Meditirajte, da skozi njih teče čista svetloba iz Vira.
ZVOK: Kristale lahko očistimo tudi z zvokom, npr. s tibetanskimi pojočimi skledami, ki ob udarcih lesene palice ob skledo, oddajo ton, ki je hkrati pomirjajoč in čistilen. Kristalov ne dajajte direktno v skledo, saj jih lahko zvočna vibracija poškoduje. Dovolj je, če jih postavite v neposredno bližino sklede.
VIZUALIZACIJA: Vzemite kristal v roke, se sprostite in vizualizirajte snop bele svetlobe, ki obdaja kristal. Vizualizacija naj traja toliko časa, dokler ne začutite, da je kristal energetsko očiščen.
S KRISTALI: Kristali kot so ametist, kamena strela, selenit, hematit ipd. pomagajo čistiti druge kristale. Želene kristale le položite v bližino ‘čistilnih’ kristalov in pustite, da se očistijo.

Katere kristale si izbrala?

Tvoj čarobni kristalni mošnjiček nosi pravo moč mame Gaje.

V njem se družijo:

  • Gospod Sodalit/ je kamen govorcev, saj jim je v veliko pomoč pri jasnem izražanju in javnih govorih, velja za talisman ustvarjalnosti in komunikacije, umirja in odpravlja stres, stimulira desno polovico možganov, zaradi tega smo bolj spontani, izboljšuje zaznavanje in logiko ter nam pomaga pri ozaveščanju in izražanju prepričanj,  pomaga premagati neodločnost, uravnovesi čustva in odpravlja iluzije.
  • Kraljica Fluorit/ ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal, odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst, učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd., ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije, je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest,
  • Boginja Roževec/ta kristal oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče, ko ga nosimo, postanemo bolj samozavestni, prinaša čustveno varnost ter spontano izražanje ljubezni,
  • Gospod Črni turmalin/ je bil vedno eden glavnih talismanov za zaščito pred negativno energijo, učinkuje tako, da odbija negativne energije, enitete in destruktivne sile, pomaga tudi prečistiti in nevtralizirati negativne misli in notranje konflikte, privlači obilje, sočutje, toleranco, krepi čustveno stabilnost in samozavest,
  • Gospod Kamena strela ali gorski kristal je ”kristal vseh kristalov”, čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade.
  • Gospod Malahit je kamen spremembe, uči nas sprejemanja odgovornosti za svoje misli in besede, pomaga sprejemati pravilne odločitve z njim tudi lažje prepoznamo intuitivna sporočila, sporočilo malahita: pusti preteklost za sabo in pojdi po poti svojega hrepenenja, Iz okolice vpija negativno energijo, uporablja se tudi kot zaščita pred različnimi oblikami sevanja.
Na vrh