STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KODE ZAVESTI, DVOJNI KOVINSKI OBESEK, ROŽA&SEME ŽILJENJA

Moč simbola rože življenja je v tem, da oddaja čisto življenjsko energijo.
Simbol rože življenja predstavlja popolnost, neskončnost, cikličnost in povezanost.
Predstavlja izvor vsega, saj vsebuje vzorce stvarjenja sveta in življenja. Razumevanje tega simbola nam prinese razumevanje osnovne esence življenja.
Če meditirate na ta simbol, če nosite ta simbol na sebi, spite na njem ali če ga imate obešenega na steni, je znano, da uskladi vašo energijo.
Ko ta simbol-ROŽO ŽIVLJENJA nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.
SEME ŽIVLJENJA/manjši obesek zlate barve, pomen:
– v bistvu simbol seme življenja s svojimi sedmimi medsebojno povezanimi krogi simbolizira medsebojno povezanost življenja na Zemlji in univerzalnega obstoja. Simbolizira tudi, da vse življenje izvira iz enega vira v Božanskem načrtu. Seme življenja je simbol blagoslova in zaščite, ki se prenaša skozi generacije; vsebuje skrivnost sedmih dni stvarjenja.

Premer obeska: kovinski/srebrne barve-večji: 4 cm, manjši-obesek/seme življenja/: 2 cm.
Vrvica je iz satena dolžine 35 cm.

12,90 

Opis

Seme življenja – univerzalni simbol
Seme življenja je simbol za sedem dni stvarjenja . Najdemo ga v vseh večjih religijah in ga lahko vidimo na številnih lokacijah, npr. v sinagogah, cerkvah, kabalah molitvenikih in seveda v starodavnem ozirijskem templju v Abydosu v Egiptu, vir vseh glavnih religij in mističnih študij.

Seme življenja je del skupine oblik, ki so kategorizirane kot del svete geometrije. Te oblike so – krog, Vesica Ribe , Cvet življenja , Sad življenja in Metatronova kocka . S svojo povezavo s temi simboli je seme življenja povezano tudi s platonskimi telesi.
Seme življenja je faza pred obliko znanO kot cvet življenja.

Na vrh