STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILNE PALČKE – TRIBAL SOUL PALO SANTO/Sveti les

Tribal soul -plemenska duša (duša & telo, uravnoteža)

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ustvarjene v Indiji in so zares pravi ”posladek” za vse tiste, ki obožujejo vonje iz oddaljenih kotičkov tega planeta. Vsaka dišeča palčka že na prvi pogled kaže svojo avtentičnost, saj je bila vsaka posebej izdelana ročno iz strani najbolj izkušenih ustvarjalcev v Indiji.
Eksotične dišave teh dišečih palčk, vas bodo s svojim lepim in nevsiljivim vonjem popeljale v daljne kotičke tega sveta.
Poleg nebeških vonjav, pa so dišeče palčke zelo lično zapakirane.

Vonj, ki prav vsakega pomiri in mu pričara pozitivne vibracije ter s tem tudi dobre občutke.
Palo Santo (Bursera Graveolens) se iz španščine prevede, kot – sveti les, divje drevo, ki raste v deževnih gozdovih Ekvadorja in Peruja.

Spada v isto družino, kakor Kopal, Mira ali Frankincense – Bosvelija.

Sveti les, je kadilo, ki ga staroselci Amerike uporabljajo že stoletja za zdravljenje telesa in duše, za čiščenje prostorov ter odganjanje negativnih energij.

3,30 

Opis

Zakaj izbrati Tribal Soul Incense – Dišeče palčke?

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ročno izdelane iz pod rok najbolj izkušenih izdelovalcev dišečih palčk.

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ustvarjene v Indiji in so zares pravi ”posladek” za vse tiste, ki obožujejo vonje iz oddaljenih kotičkov tega planeta.

Ne samo, da odlično dišijo, temveč imajo tudi zelo lično embalažo.

Dišeče palčke Tribal Soul so bile ustvarjene za vas, za vse tiste, ki se želite sprostiti in v svoj prostor privabiti samo dobre občutke ter visoke, pozitivne vibracije.

Vonj Palo Santo je sladkast, balzamičen ter zeliščen.

 

NAČIN UPORABE

V škatlici boste našli 12 dišečih palčk. Vsaka palčka po naših izkušnjah gori zelo dolgo in sicer, okoli 45 minut.

Ko prižgete dišečo palčko, upihnite plamen. Neprižgan konec postavite v ustrezen negorljiv podstavek. Nikoli ne puščajte gorečega kadila brez nadzora. Postavite ga proč od zaves in predmetov, ki se lahko vnamejo in izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Namaste

Na vrh