STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILNE PALČKE – TRIBAL SOUL MYRRH/Mira

TRIBAL SOUL – Plemenska duša (vonj starih, svetih templjev – čisti)

Dišeče palčke Tribal Soul so pakirane v luksuzno, atraktivno embalažo, v kateri najdete tudi majhno indijansko pero. Mira je naravna smola s toplim vonjem, ki je zaradi svoje sposobnosti povezovanja z božanstvi omenjena že v starodavnih svetih spisih. Uporablja ​se pri obredih, molitvah in meditacijah za čiščenja duše in uma.

Vonj mire – myrrh je topel ter balzamičen, z njim se lažje sprostimo ter prepustimo meditaciji.

Mira je naravna smola, ki jo pridobivajo iz drevesa Commiphora. Miro – Myrrh so že v preteklosti uporabljali za parfume, kadila in celo za namene zdravljenja

Miro tradicionalno uporabljajo tudi pri molitvah, ko prosijo svetega duha, da jih zaščiti, torej je kadilo z Miro odlično za vse tiste, ki si želijo zaščite na različnih področjih življenja.

Duh mire pa vas ne bo le ščitil, temveč bo očistil misli, odpravil meglo v mislih in očistil našo dušo.

3,30 

Opis

NAČIN UPORABE

V škatlici boste našli 12 dišečih palčk. Vsaka palčka po naših izkušnjah gori zelo dolgo in sicer, okoli 45 minut.

Ko prižgete dišečo palčko, upihnite plamen. Neprižgan konec postavite v ustrezen negorljiv podstavek. Nikoli ne puščajte gorečega kadila brez nadzora. Postavite ga proč od zaves in predmetov, ki se lahko vnamejo in izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Namaste

Zakaj izbrati Tribal Soul Incense – Dišeče palčke?

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ročno izdelane iz pod rok najbolj izkušenih izdelovalcev dišečih palčk.

Tribal Soul – dišeče palčke so bile ustvarjene v Indiji in so zares pravi ”posladek” za vse tiste, ki obožujejo vonje iz oddaljenih kotičkov tega planeta.

Ne samo, da odlično dišijo, temveč imajo tudi zelo lično embalažo.

Dišeče palčke Tribal Soul so bile ustvarjene za vas, za vse tiste, ki se želite sprostiti in v svoj prostor privabiti samo dobre občutke ter visoke, pozitivne vibracije.

Na vrh