STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

KADILNE PALČKE – SATYA SANDALWOOD/Sandalovina

Dišeče palčke so preprosto in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma in ustvarjanje prijetnega ambienta. Vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila tudi zaradi njihovega vpliva na naše počutje. Pozitivno vplivajo na našo energijo, očiščujejo prostor in nas sprostijo, pomagajo zmanjševati stres, depresijo in nespečnost.

Vonj: lesnat, prefinjen, meditativen

2,80 

Opis

Dišeče palčke so narejene iz mešanice različnih zelišč, cvetnih izvlečkov in olj ter ročno valjane na bambusovo paličico.
Dišeče palčke so preprosto in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma in ustvarjanje prijetnega ambienta.
Vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila tudi zaradi njihovega vpliva na naše počutje.
Pozitivno vplivajo na našo energijo, očiščujejo prostor in nas sprostijo, pomagajo zmanjševati stres, depresijo in nespečnost.
So bolj zdrava alternativa raznim kemičnim sprejem za odišavljanje prostora, njihov vonj pa se še dolgo po dogorjeni palčki, nežno pretaka po prostoru.
Količina: 15 g (12-15 palčk v paketku)

Vsaka palčka je ročno zvita in vsebuje visoko kvalitetna olja, zelišča in smole.

Poreklo: Indija

NAČIN UPORABE

Ko prižgete dišečo palčko, upihnite plamen. Neprižgan konec postavite v ustrezen negorljiv podstavek. Nikoli ne puščajte gorečega kadila brez nadzora. Postavite ga proč od zaves in predmetov, ki se lahko vnamejo in izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.
Namaste

Na vrh