STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

HE SHOW WU, elixir- kapljice dolgoživosti, krepi energijo in čisti kri

He Shou Wu (Polygonum multiflorum) je med zelo elitnimi toniki za zdravo staranje na svetu. Tradicionalno se uporablja za podporo jeter, ledvic, možganov in spolnih organov.

Redno uživanje te slavne »zelišča za dolgoživost«, korenine Polygonum multiflorum, se v Aziji uporablja za pomoč starajočim se osebam pri vračanju mladosti in ohranjanju mladih. Je neprekosljiv Yin Jing tonik, pa tudi glavni tonik krvi. Pravijo, da povečuje energijo in čisti kri. Kot esencialni tonik velja, da je ob rednem uživanju močan spolni tonik.
v kitajski kulturi je bil ocenjen kot zelišče številka ena v kitajskem zeliščarstvu za zdravje, dobro počutje in dolgoživost. Ta kitajska zeliščna formula je najvišje kakovosti na svetu.
Tradicionalna funkcija:
Tonizira kri in jing, obogati lase. Vstopi v meridiane jeter in ledvic. Grenak, sladek, trpek okus. Rahlo grelni učinek.
Opozorilo: Ni namenjeno zdravljenju, posvetujte se z zdravnikom pred začetkom jemanja.

32,90 

VEČ O HE SHOU WU

Na Kitajskem verjamejo, da He Shou Wu povečuje proizvodnjo sperme pri moških in povečuje plodnost pri ženskah. Uporablja se v skoraj vseh tonikih, za katere na Vzhodu verjamejo, da negujejo lase in zobe. To zelišče je užival skoraj vsak taoist v zadnjih tisoč letih in je temeljnega pomena za prakso taoistične notranje umetnosti.
Dragon Herbs ima ekskluzivnega dobavitelja, ki zagotavlja popolnoma zrele korenine He Shou Wu, ki so rasle v zemlji v (pristni) regiji Di Tao vsaj 5 let pred obiranjem (v primerjavi z enoletnim povprečjem na ameriškem trgu) . Ta He Shou Wu se nato pripravi s počasnim kuhanjem v posebni juhi iz črnega fižola več kot 36 ur, kar izpolnjuje in presega starodavne in sodobne zahteve za pripravo. Napredni postopek ekstrakcije Dragon Herbs daje bogat, okusen, popoln tonični eliksir He Shou Wu s polnim spektrom, ki ga lahko uporabljate vse življenje.*

Kdo ga lahko uporablja? Odrasli
Vsebina: (60 ml)
Druge sestavine
Voda, žitni alkohol (30 vol. %)
Odmerjanje: 3-12 brizg na dan po želji ali po navodilih zdravnika TKM. Pred uporabo dobro pretresite. Uživajte med 17 in 19 uro v času delovanje meridijana ledvic.

Na vrh