STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

BIO TENSOR – ametist, merilec energije

Merilec energije iz biotenzorskega vzmetnega jekla + ročaj iz ametista s simbolom rože življenja.

Biotenzor je zelo občutljiva merilna in testna naprava, primerljiva z radiestezijsko palico ali nihalom. Je naprava za bioenergetski test, ki meri pretok energije po čakrah in aure.
Z njim si lahko odgovarjate na podoben način kot z nihalom DA/NE. Naprava je namenjena terapevtom in domači uporabi. Enostavno ga je držati, odzivni čas za odgovore pa je hitrejši.

EFT terapevti, trenerji in svetovalci lahko uporabljajo bio-tensor, da hitro, natančno in priročno pridejo do negativnih občutkov in omejujočih prepričanj svojih strank ter tako okrepijo in pospešijo njihov napredek.

Navodila za uporabo priložena v rdeči škatlici.
Material : Kristal
Material : Jeklo
Mere : 28 cm

29,00 

Kategorija:

Opis

To je pravzaprav orodje za merjenje energije, s katerim ugotavljamo, kaj zvišuje našo raven energije in kaj jo znižuje, glede na vprašanja z da-ne, ki jih postavljamo. Ta vprašanja nam pomagajo prepoznati stvari v našem življenju, ki nam lahko pomagajo napredovati in odkrivati energijske blokade. Ko sprešujemo naše mišice reagirajo na podzavesten način preko centralnega živčnega sistema, ki vedno pozna resnico.

Posledično bodo poti in odločitve, ki jih sprejemamo, bolj natančne in lahko izboljšajo kakovost našega življenja.

Po kitajski medicini visoka raven energije prispeva k našemu zdravju in obratno, zato je zelo pomembno, da znamo prepoznati in odpraviti negativne dejavnike iz našega življenja.

Na vrh