STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

ORGANSKA DAMAŠČANSKA VRTNICA ABSOLUT, 5 ml

Rose Damascena Absolute ima globoko, rožnato, svežo aromo. Je najboljše eterično olje za ženske reproduktivne težave. Ima tudi močne afrodiziačne in antidepresivne lastnosti ter je odličen za uporabo pri negi kože.
Kljub visoki ceni velja, da je Rose absolute najboljši od vseh eteričnih olj in prva izbira za zdravljenje težav, povezanih z ženskim reproduktivnim sistemom in spolnostjo.Rose absolut ima edinstven učinek na reproduktivni sistem žensk in ima posebno afiniteto do maternice. Lahko pomaga uravnavati menstrualni cikel, lajša krče in lahko celo pomaga pri spočetju, kadar je prisoten nereden cikel.
Znan je tudi kot močan afrodiziak in je lahko v pomoč pri frigidnosti žensk in moški impotenci.
Absoluti se pogosto uporabljajo pri proizvodnji parfumov in kozmetike, medtem ko se eterično olje Rose Otto običajno uporablja v terapevtske namene.
Rose Absolute dobimo z ekstrakcijo s topilom, Rose Otto pa s parno destilacijo.
Aroma eteričnega olja Rose Absolute je ponavadi bližje pravemu vonju sveže vrtnice kot Rose Otto.

29,90 

Opis

Danes je rožno oz. vrtnično olje eno najdragocenejših olj, poznano po svojem širokem spektru delovanja in nepogrešljivo v parfumski industriji. Na kožo deluje adstringentno (preprečuje vnetne reakcije na koži in njeno občutljivost na zunanje vplive), ima blago protimikrobno delovanje ter neguje suho, zrelo in občutljivo kožo. Vonj vrtnice pomirja, sprošča in dviguje razpoloženje.
na.

UPORABA

Varnostna opomba:Ne uporabljajte v zgodnji nosečnosti ali če je v preteklosti prišlo do splava.
Koža:Rose Absolute olje je koristno za vse tipe kože, še posebej pa je koristno za suho, občutljivo in starajočo se polt. Pomaga zmehčati, pomiriti, hidratizirati in pomladiti kožo. Ima tonični in abstrigentni učinek na kapilare in cirkulacijo na splošno, kar lahko pomaga zmanjšati rdečico, povezano z žilicami.
Um:Rožno olje absolut je močan antidepresiv in je koristno za zdravljenje različnih duševnih in čustvenih težav, zlasti kadar je to vprašanje povezano z žensko spolnostjo, reproduktivnim ciklusom (tj. PMS, PMT, poporodna depresija, menopavza), žalostjo ali izgubo.
Telo:Rose absolut ima edinstven učinek na reproduktivni sistem žensk in ima posebno afiniteto do maternice. Lahko pomaga uravnavati menstrualni cikel, lajša krče in lahko celo pomaga pri spočetju, kadar je prisoten nereden cikel. Znan je tudi kot močan afrodiziak in je lahko v pomoč pri frigidnosti žensk in moški impotenci.
Dobro se meša z:Sivka, geranija, sandalovina, pačuli, bergamotka, žajbelj, benzoin, olja citrusov, rimska kamilica.
Na vrh