STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

1001 NOČ – BIO MASAŽNO OLJE S KRISTALI AMETISTA, 50 ml

ŽENSKI MAGNETIZEM
ČUTNO – SPROŠČUJOČE – EKSOTIČNO
Masažno olje 1001 noči je provokativna mešanica sivke, sladke pomaranče, mandarine, tropske verbene, copaibe, vetiverja, nageljnovih žbice, amyrisa, limete, ylang ylanga, pačulija, geranije, damiane, jasmina in vrtnice, ki izvira že iz starodavnih templjev.
Vonje je preprosto magičen in čaroben, popelje te v strasti 1001 noči pod zvezdami.
Svileno in nežno olje za tvoje Svete Rituale.
Naravno 100% hladno stiskano kamelije, breskovih koščic, bio sezama in grozdnih pečk.

Verjamete v moč kristalov?
Jaz, absolutno, kristali so DNK PLANETA Zemlje, imajo moč in visoko vibracij na katero se lahko poravamo,če z njimi delamo spoštljivo.
Vsaka steklenička čutnega masažnega olja vsebuje kristale duhovnosti-AMETISTE, ki spodbuja globoko transformacijo in harmonijo. Ametist velja za močen zaščitni kamen, ki ščiti naše energetsko polje. Lastnost kristala je bila usklajena z komplementarnimi naravnimi olji. Kristali deluje tako na fizičnem kot čustvenem in psihičnem nivoju.

Olje 1001 noč je informirano na kristalnem disku selenita.

18,90 

Kategorija:

SESTAVA:

Sezamovo olje se hitro vpije v kožo in jo ohranja mehko, gladko ter prožno. Olje breskovih koščic je lahko in idealno za občutljivo, suho in utrujeno kožo. Olje kamelije uporabljamo za negovanje in regeneracijo kože. Olje iz grozdnih pečk vsebuje zelo visoko koncetracijo vitamina E,C, flavonoidov, linolske kisline.To senzualno masažno olje je odlično za vse tipe kože, vendar je namenjeno samo zunanji uporabi. Če želite olje segreti, ga vtrite med roke, preden ga nanesete na telo in uživate v svoji čutnosti.

Na vrh