STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Občuti globino
svoje maternice
globoko praznino Šakti

Scroll

Tvoja maternica je tvoje težišče, veselje, ljubezen, zdravljenje, moč, ustvarjalnost, je tudi središče tvojih čustev, želja, strasti in sanj. Ali si to vedela?
V njo vstopamo skozi srce.

N aši predniki so živeli v ženski kozmologiji stvarstva, kjer je bilo vse rojeno in globoko povezano s sveto univerzalno maternico. V vsakem od nas, najsi bo ženska ali moška, leži holografski načrt te maternice Stvarstva, ki nas povezuje s spletom življenja. Če prebudiŠ svojo duhovno maternico, svetišče v templju telesa, se lahko znova povežeš s preobražalno energijo zavesti maternice in si povrneš svoje svete moči ustvarjanja in ljubezni.

V njej živi ustvarjalnost, opolnomočenje in spolno-vitalna energijaTo je tvoj splet življenja. Vse ženske zbiramo energijo iz zunanjih virov v maternico. Zasnovane smo bile za zbiranje energije v svojih maternicah, da bi lahko tem energijam prinesle očiščenje, zdravljenje in ravnovesje.
To smo počeli v starih časih skozi rituale, ki so sledili energije narave in lune.

Zakaj ozavestiti svojo maternico? 

V maternici je veliko ran, gostejših energij in ovir, ki zavirajo pretok njene moči in izražanja: travme, bolezni ter življenjske izkušnje. Maternica hrani tudi energijski odtis vsakega intimnega srečanja - ljubečega ali ne - je ustvarjalni glas maternice pogosto utišan ali pa ga sploh ni, kar vpliva na čustveno, duševno in duhovno zdravje žensk in njihovih odnosov.
Iz teh ran puščajo bolečine in s tem nevede dovolimo negativni energiji, da vstopi v naš Sveti prostor. Te energije lahko razblinijo naš ustvarjalni potencial in opolnomočenje svoje ženske moči.

Naša maternica ustvarja sveto združitev med našo Yin in Yang energijo, med Shakti in Šivo, torej med enakovredno žensko in moško energijo. Spominja nas, da smo Stvarnice, Boginje in Izvor vsega obstoja.

Ta stik s svojo božansko ženstvenostjo je pomemben za tvoje harmonično življenje, za zdravo telo, čustveno stabilnost, kreativno ustvarjanje in sposobnost ljubiti sebe in druge. Je stik, most med tvojim zunanjim in notranjim svetom.

Skozi meditacijo te popeljem v globine svoje temne maternice, iskat in izloščit njen sjaj.

Tempelj rdečih vrtnic Marije Magdalene je eterični prostor globokega zdravljenja modrosti maternice in svetega ženskega prebujenja, ki te podpira, da se odpreš svoji resnici Notranje duše, prebudiš svoje duhovne darove in aktiviraš svojo usodo Svečenice rdečih vrtnic.

Tudi Marija Magdalena je na številnih slikah upodobljena z vrčem iz albastra v roki in iz številnih tradicij je znano, da je posoda tista, ki predstavlja žensko maternico.

Marija ali Miriam tudi Myr pomeni ocean življenjske energije, in predstavlja ljubezen in svetlobo. Marija Magdalena je bila dolgo časa zanikana zaradi svoje močne poveznosti s seksualnostjo in njene moči ženstvenosti, ki jo je polno živela. Njeno učenje je povezano z utelešanjem svetlobe, ki jo čutiš kot ljubezen in izkušaš kot življenje.

Marija Magdalena deluje tudi na črnem žarku/črna vrtnica, ki ponazarja kako globoko je potrebno ozdravljati svoje rane/rebirthing proces-gre za globlja učenja modrosti rdeče vrtnice kako utelesiti tudi lunarno energijo – visoko Svečenico v sebi. Potrebno je veliko poguma da gremo skozi temno stran duše. 

V tem globokem dušnem zdravljneju je zelo prisotna in čutila boš njeno toplino in roko varnosti.
 
Zato se kot Svečenice mojstrimo stopiti v svoj POGUM!

PRVA SI TI IN TVOJA DUŠA,TVOJA ESENCA, BOŽANSKA ŽENSKA!

Če želiš postati Svečenica rodu vrtnice je potrebno ponotranjiti lastnosti vsake vrtnice: bela, roza in rdeča.
     

Kaj pomeni postati

Svečenica redeče vrtnice?

Svečenica vrtnice je Magdalenska posvečenka, ki je na poti rodu rdeče vrtnice, pelje v tvojo preteklost in nazaj v sedanjost.

Na tej poti delamo z učenji Bele, Roza in Rdeče vrtnice, ki vsebujejo vsaka svojo edinstveno vibracijo in nauke o mojstrstvu. Roža Življenja ima svoj izvor v tvoji maternici in v tem času je nega ženske energije enostavno predpogoj, če želiš sozvočje miru in ljubezni v sebi.

V družbi z boginjo Isis in številnimi svečenicami njene šole misterijev, kot je Marija Magdalena, se bomo potopile v globine notranjega oceana, se povezale s svojo maternico, da bi lahko odprle svoje srce.

Da bi se lahko sprostila in se predala svoji ženstvenosti, se moraš v sebi počutiti varno. Potrebuješ občutek svetosti, sprejetosti in ljubljenosti.

Kajti le, ko se počutiš varna, zaupaš svojemu telesu in procesu porajanja, ki se dogaja skozi tebe. In sveti krog ženstvenosti je mesto, v katerem se bo odvijala notranja alkimija novega rojstva.

Šla boš skozi iniciacijo 7 vrat rdeče vrtnice in globoke zdravilne maditacije starodavnih templjev Boginje Izis, Marije Magdalene in matere Marije.

Kako deluje

iniciacija?

Iniciacija deluje kot  kot prenos energije. To je božansko usmerjeno potovanje, ki ga zagotavljata Mati Marija in Marija Magdalena.

Ko poslušaš vodeno meditacijo, se skozi eterično / energijsko raven odpreš, da prejmeš svetlobne kode, uvide, izkušnje, prečiščevanje, prebujanje in še več.

V ŠOLI MISTERIJEV GRE TUDI ZA ZDRAVLJENJE OBEH POLARNOSTI, KI JU PRIPELJEŠ V HARMONIJO. SVETA ŽENSKA-MOŠKI V TEBI. ZDRAVLJENE ODTUJENOSTI IN RAZDVOJENOSTI. KO TO NEKAKO USPEŠ HARMONIZIRATI ZUNANJE STVARI STEČEJO TEBI V PRID.

Šola misterijev Boginje Izis poteka v obliki delavnic in svetih ženskih krogov.

Vse kar boš potrebovala je pogum in ljubezen do sebe!
 
Je popolnoma varna in upošteva najvišje kodekse spoštovanja.

Na vrh