STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

O meni

Poskušam živeti kot energijski tok,
kot reka, oblaki in žitno polje.

Scroll

Vsega je dovolj na svetu za Vse. Dopuščam, da obilje in svetloba tečeta skozme, ko bosa stopam po topli in dihajoči Zemlji. 

Ne štejem gube, pijem modrost, ki sem jo skozi viharje življenja nabirala v skledi svoje duše. Modrost, ki kot pradavnina spi v mojem naročju, me nežno prebuja v sedanji čas premikov. Morbidnost, starodavna znanja, mistika in neskončno vesolje me že od mladosti navdihujejo.

Sama sem v miru s seboj in ne čutim, da moram biti ali narediti karkoli, da bom ustrezala drugim.

Celovitost, spontanost, odprtost, sočutje poskušam vsak dan graditi v sebi. Nabiram in sadim cvetoče rože modrosti in jih skrbno negujem že vrsto let. Te rožice modrosti sedaj delim s teboj.

Četudi se včasih počutim izgubljeno, vem, da obstaja del mene, ki se nikoli ne izgubi. In tam počivam ves čas. Tudi če se včasih počutim ranjeno, del mene nikoli ne boli in tam ves čas počivam v objemu matere Zemlje.

Namaste

Želim te spodbuditi h zemeljsko-kozmičnemu zavedanju, draga zvezdna sestrica. Predati starodavne modrosti ženskih misterijev iz skrivnostnih templjev, kjer so se urile velike Svečenice in Mojstrice. Verjamem, da se moramo vsi prebuditi iz preteklosti, ki nas zadržuje, da ne moremo zaživeti veličine v sebi.

~ Kristina

Prebujena ženska ti šepeta.
Zato, bodi in ostani provokativna, ko govoriš svojo resnico. Provokativna ne pomeni ošabna, ampak inteligentna Svetleča, ko daješ in si dovoliš tudi prejemati darove Svetlobe. Čudovita v vsej svoji božanskosti. Čudovita pomeni, da poskrbiš zase, se ljubiš, neguješ na vseh področjih. To ne izhaja iz egocentričnosti, narcizma, ne-samozavesti.
Preprosto ti vse te vrline lahko da le odprto srce. To pomeni, da si popolnoma zaupaš in verjameš v svoje sanje, ki so tvoj kozmični načrt.

Na vrh