STE POZABILI VAŠE PODATKE?

USTVARITE RAČUN

Varno je izražati
in utelešati Božansko
žensko v sebi

Scroll

Vabim te, da začneš dvomiti o status quo-ju na vseh področjih svojega življenja in ga nadomestiš z izbiro, s pripravljenostjo najti globljo resnico v vsem.

Ta naloga ni lahka: premagati moramo tisočletja programiranja. Toda tudi to se lahko zgodi, če tako izbereš.  Živimo v času, ko je zavest postala zrela, da zasije skozi tvojo resnično moč.

To čemur sem vedno znova priča so ženske, ki bezlajo skozi življenje, delajo vedno več in na silo skušajo doseči, kar so si zamislile.

Posledica je izčrpanost, izpraznjenost, utrujenost, nezadovoljstvo in izguba povezanosti, globokega stika s seboj.

Sodobna ženska je pozabila, da mora ustaviti na črpalki, da bi natočila gorivo, ki jo poganja. Žal ne moreš napolniti svojega Qi rezervoarja, medtem ko dirkaš 120km/h po avtocesti.

Moja misija je, da žensko spomnim, da je edini način, da bi lahko v polnosti zaživela, kot ženska, za katero si se rodila, da si, če se ustaviš in napolniš svoj notranji Qi rezervoar s kvalitetnim gorivom.

Ker moraš najprej ti čutiti polnost, povezanost in privlačnost, če želiš sebe podeliti z ljudmi in s svetom, biti uspešna v poslu ali zasebnem življenju.

 

Vabim te, da prenehaš sprejemati razočarane odločitve, ki izhajajo iz potrebe po potrditvi.

 Vabim te, da se zaljubiš v svojega notranjega otroka, ne da bi mu pustili, da vlada tvojemu življenju.

Vabim te, da ugotoviš svojo popolnost.

 Vabim te, da si v celoti prisotna v zdaj-času.

Vabim te, da najdeš veselje, ki je vedno prisotno v ozadju tvojega obstoja.

Vabim te, da stopiš v moč ženske starodavne modrosti.

Vabim te, da odeneš ogrinjalo svetlobe in neskončnih možnosti.

Vabim te, da začutiš Boginjo v sebi.

Tukaj sem zaradi tvojega prebujenja, draga ženska.

 Svet strada. Hrepeni po tvojem ljubečem srcu.

 

 Kozmična RESNICA je Sveto bistvo v tebi, v ženski.

To ni religija, to je čutenje, pot nazaj v srce.

Božanskost v krogu katerega smo vsi energija Enosti. Ta portal je Kozmični tok – Cosmic Flow. Lahko ga začutiš vsak trenutek, tudi zdaj, ko bereš te vrstice, te je ta Božanski tok vodil do sem.

Zapri oči in čuti srce, čuti njegovo utripaje….. nekaj sekund…… odpri oči….. beri naprej, beri in čuti.

Ko začneš resnično, resnično globoko slediti svoji čisti kozmični vodi, ki se pretaka skozi tvoje celice in te prežema s svetlobo, postaneš kozmična Svečenica in ko začutiš kako te biserna voda napaja, napaja tvoje korenine, te mehča, prebuja v belega metulja….. postaneš Zemeljska Kraljica svojega templja – lahkotna, uslišana in vse-uresničljiva.

Tvoja krona je spletena iz ljubezni do sebe, cvetja in klasja, ki ga rojeva mati Zemlja.

Ko dojameš to sveto dejstvo je preprosto, lahko, svetlo in vabljivo kot zvezdnato nebo. Si zvezdni prah, bitje svetlobe z neskončnimi in neprecenljivimi darovi, rojena iz Vesolja s poslanstvom, da samo Si in da svetiš!

Dano ti je živeti v popolni harmoniji s stvarnikom, vesoljem, zakonom narave, v sočutju, ljubezni do vsega, kar te obdaja. To je tvoj Kozmično-zemljski potni list. Tvoj Kozmični načrt, ki si ga dobila na vstopu v to zemljsko življenje.

Tvoja Kozmično-zemeljska pravica je, da imaš vse kar poželiš, poželiš z globoko hvaležnostjo in da te darove deliš in se dotikaš src drugih.

To niso sanje, to je tvoja realnost. Izstopi iz starih tesnih omejitev in razcapanih oblačil, ki so ostala v prejšnjem stoletju.

Stopi v svojo Svetlo zvezdo, ki je vedno na voljo, da te obsije in pokaže pot v tvojo notranjo srčno moč.

Morda se vprašaš,
zakaj tega ne čutiš?

Zato, ker brezpogojno ne ljubiš sebe, Stvarstvo, čudeže narave in planeta Zemlje, Kozmične zakone; utapljaš se v energijah kolektivne zavesti, ki ti itak ne  služi tvojemu najvišjemu potencialu.

Ko ne čutiš sebe kot bitja obilja se obilje oddaljuje, če ne čutiš  sočutja, lastne vrednosti, sreče in izpolnjenosti se od njih prav tako oddaljuješ.

Če ne veš, da si vredna, te vrednost zapusti in išče Svečenice in Kraljice, ki vedo, kaj to pomeni.

A ti je končno dovolj nenehnega truda za vsako drobtinico sreče in obilja? Nisi rojena za drobtine!

Resnica je ta; vsi imamo enake možnosti, vse ženske nosimo v sebi kozmično Svečenico in Zemljsko Kraljico.

Na vrh